![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
L-am copiat si eu acum cateva zile si e SUPERB !!! Totusi nu am priceput unele chestii: treaba cu suportul pentru DirectX 8 unde zic ei ca vezi opacity maps si fum si foc si transparenta si reflectii in viewport-uri... Nici vorba frate! M-am bagat pe http://www.discreet.com si am vazut niste screen-shot-uri de mi-au lasat gura apa: adica o barca pe o apa in care se reflecta, un dragon scuipand flacari etc, toate in viewport-uri. Am incercat de-am pierdut o zi si tot nu am reusit sa vad asa ceva desi am pus toate drv. Detonator3 de la 6.3 la 10 si DirectX 8.0a. Altceva: nu merge pe Direct3D cu desktop pe 16 biti desi ei zic ca numai asa merge !!! In schimb culmea: merge cu desktop-ul pe 32 biti tot in Direct3D! In OpenGL merge bine oricum dar nu are suport pentru chestiile alea delicioase cu viewport-urile. Am asa: Duron 700@867 cu 128 Mb PC133 si GeForce256 SDR. In rest, faza cu IK-urile este bestiala! Curba de invatare e mica pentru cineva obisnuit cu ver. 3 - dar ai grija ca sunt o multime de chestii noi pe care TREBUIE sa le folosesti. In rest, citeste neaparat help-ul! Spor la treaba!
__________________ ...it was The Wanderer... | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Gosu, mi-ai luat vorba din gura...nu vrei sa scrii o prezentare la MAX 4 pentru site-ul http://www.grafica3d.go.ro ? Da si tu un mail la ionut@usa.net daca esti de acord.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Intr-adevar, am vazut un site bun. Poate voi colabora cu ei pentru http://www.grafica3d.go.ro
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
cine stie ... poate se imbunatateste . Cat despre logourile care le-ai facut in 3dmax, ionut, vad ca suferi de sindromul bevel excesiv ... si te pot asigura ca le puteai face de 10 ori mai repede in photoshop.------------------ criticu' de serviciu
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Slayer, poate ai dreptate ca le faceam mai repede in Photoshop, dar..nu-l prea cunosc , iar Max-ul are niste functii Boolene dementiale. Imi este mai la indemina Max-ul. Apropo...daca e sa sufar de vreun sindrom, nu e cel legat de Bevel, e vorba de Sindromul Balcanic, cel cu uraniul neimbogatit etc Si nu sint singurul....
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Slayer:kooreeeect pagina lui ionut are 50% logouri pe ea(poate chiar mai mult) si nu era nevoie de ditamai maxu pt ele decat daca le faci vrun filmulet cu el si tre animate Ionut ai daca nu stii Photoshop cum te descurci cu texturile in max? folosesti materiale procedurale? texturile care vin cu maxu? sunt pluginuri care fac materiale procedurale de cazi in limba da totusi.... | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu...materialele le fac eu sau le gasesc pe Internet. Sint mii...si am de unde alege. Am lucrat mai mult logo-uri pentru ca astea mi-au fost cerute si...platite Dar am mai lucrat si la altele. Folosesc Corel Photoshop sa mai retusez o imagine sau sa-i dau diferite efecte. Imi place mult MAX-ul...sint addicted !
|
| | #15 (permalink) | ||
| i worship the Adobe god! Quote:
ma ... poate sunt eu prost si am ramas in urma (pe la photoshop 3 ) ... da de cand adobe s-a incurcat cu cei de la corel? btw .. se numeste corel photopaint ... si e sux. Ionut .. stick to 3d graphics man
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
... stiu, am uitat o virgula intre Corel si Photoshop, si mi-a fost lene sa mai editez mesajul. Cit despre misto-ul la care sint luat...nu ma supar. Daca se eu scot bani din siglele alea, se oftica careva ?
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
ceaveti ba cu gramatica omului? deci ionut tu ai la galerie 12!!!logouri si numai 6 modele de alt gen si chestia e ca un logo nu prea convinge pe nimeni. Alta e cand faci un personaj,o masina,cladire etc... are alt feeling | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
UNDO tata, , nu e o greseala gramaticala, e din cauza tastarii. Am vrut sa scriu "Daca se scot bani din siglele alea..", m-am razgindit, vrind sa bag si un "eu", numai ca am uitat sa mai sterg "se-ul" din fata. Asta e....UNDO si Coruptu', nu faceti si voi vreo imagine, un model, un tutorial ? Ca sa vada vizitatorii site-ului ce stiti sa faceti.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |