![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Explorer Autorun - Virus?
Se da una bucata de calculator... pe care este instalat nod32 versiuna 2.5 cu update la zi in calculator sunt 2 hdd din care 1 hdd are 2 partitii (C si D) iar hdd-ul 2 are doar o singura partitie (E) si cand vreau sa deschid partitia D imi da open with si dupa cateva zile calculatorul incepe sa faca figuri, si doar cu GHOST il rezolv.. va dau si niste screenshoturi... Cred ca e vb despre acest virus http://www.viruslist.com/en/viruses/...virusid=160221 Ce antivirus sa pun? sau cum sa rezolv problema Va multumesc | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
In start scrie regedit, du-te in HKEY_Local_ Machine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL si sterge valoarea CheckedValue din dreapta (ar trebui sa fie de tip REG_SZ si valoarea 2). Apoi click dreapta in partea drepta, New si creeaza o noua valoare, CheckedValue de tip REG_DWORD cu valoarea 1. Da un restart,bifeaza optiunea sa-ti arate fisierele ascunse, apoi click dreapta pe partitia D si alege Open. Apoi sterge Autorun.inf | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Johnny, nu e de ajuns. Pe langa autorun.inf mai sunt cateva fisiere care trebuie sterse dar care sunt folosite de windows si nu o sa te lase. Nod32 updatat la zi recunoaste virusul. Da-i o scanare si o sa-l gaseasca si sa-l stearga. Eventual instaleaza Nod32 2.7 sau 3.0. P.S. Zilnic imi virusez stick-ul cu nesimtitul asta de virus
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
dupa ce mi-a dezinfecat Kaspersky stick-ul, imi aparea fereastra cu "Open With" ![]() djxhouse, am uitat sa-ti spun in postul anterior, fa un update la Windows, poti sa ai antivirusul antivirusilor, ca tot o sa te infectezi. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
va multumesc pt ajutor.. am folosit metoda propusa de Jonny si dupa ce am sters autorun.inf a trebuit sa dau restart am instalat kaspersky si a gasit ceva in c:\program files\css\css.exe sau ceva de genul dupa care am dezinstalat kaspersky si am instalat nod32 vers 3.0 si nu mi-a arat nici un virus si calculatorul pana in momentul respectiv merge brici va multumesc incaodata pentru ajutorul acordat | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |