![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| URGEEEENT!!! am cumparat calculator cu licenta Vista si nu mi-au dat DVD-ul de instal
Am cumparat calculator cu licenta Vista si nu mi-au dat DVD-ul de instalare!....Mi-au explicat ca DVD-ul nu exista deoarece programul se afla intr-o partitie in calculator. Dar am dat 4700 pe licenta respectiva si nu pot crede ca se poate exista o licenta Vista fara DVD. Voi ce ziceti ? M-au pacalit? Nu-i asa ca e obligatoriu sa imi dea DVD original la licenta pe care am achizitionat-o? Va rog raspundeti urgent ca sa stiu ce fac mai departe, poate mai fac scandal la magazin sa imi dea ce am platit!
__________________ TOTUL SAU NIMIC! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Din cate imi amintesc trebuia sa ti-l dea. Am sa fac poza unei licente oem sa vezi ca iti cere: stick-er lipit pe carcasa+cd+inca nu stiu ce prostie ca sa fii in legalitate. Oricum, imediat cum pun mana pe licenta am sa ii trag o poza (daca nu pune altcineva inaintea mea ).
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu trebuia sa-ti dea nimic tu poti sa faci backup la partitia aia de pe hdd si ala e cd-ul
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Am cumparat windows in regim oem si am primit cd/dvd de instalare. Microsoft arde dvd-ul si il pune in pachet, ca nu vrea vanzatorul sa ti-l dea tie asta e alta problema. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Nu e vina comerciantului, ci a producatorului sistemului. Ce-ti da asta, aia vinzi. Da, e legal sa ti-l dea fara DVD, ai partitie de restore. geo2000, poti sa-mi zici care este legatura dintre preloading si piraterie? Si cum dracu sa vanda un DVD fara serial number?
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
licenta e licenta si e pe viata te intereseaza doar codul ala
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |