![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti |
Si io mi l-am pus, pana acum nu vad nici o diferenta decat ca are la internet options o treaba in plus: Privacy Preferences cu 3 stadii: Low, Mediu , High In rest nu vad nimic deosebit, merge ca si celalalt dar e mai marfa ca la asta daca dai la About scrie 6 care e mai mare decat 5.5
__________________ Indubitabil ! sau .... | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
in afara de faptul ca la unele pagini uita sa parseze toata pagina, shi din cauza asta mai ramane cate o bucata (in general div-uri) randata doar jumate, merge bine. oricum daca dai f5 mere bine shi se-ntampla destul de rar ce-i drept io l-ash dezinstala daca-sh putea pt ca nu vad nimic nou (probabil sunt chestii cu xml shi vrajeli pe undeva p-acolo)
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
Eu ma astept la imbunatatirea securitatii clientuilui de email. O chestie interesanta este ca in momentul in care muti cursorul pe o poza, iti apar mai multe butoane pt diverse operatii. La prima vedere totul e asa cum m-am obisnuit, insa nu la interfata are probleme Explorerul. Important e sa imbunatateasca codul programului. parerea mea
__________________ It's nice to be important, But is more important to be nice | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Brasov |
Merge mai repede, face refresh corect la pagini.... Se pare totusi ca ocupa memorie ceva mai multa ... in ton cu moda Microsoft. Cind crapa... se comporta ca Netscape 6... si anume inchide toate ferestrele, ceea ce e un lucru bun ca nu mai trebe sa incepi sa inchizi tu pe fiecare.
__________________ When you dance with the devil ... Devil Won't change, devil changes you! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
mai exact este un "Public Preview" http://www.microsoft.com/windows/ie/preview/default.asp "Internet Explorer 6 is a set of core technologies in Windows XP. It provides a rich online experience and a new way of browsing the Internet for users of Windows 98, Windows Millennium Edition, Windows NT Workstation 4.0 and Windows 2000 Professional. " Nici vorba ca nu va suporta w98 sa nu imi spui ca au zis aia la Tech altceva ca ma impusc!
__________________ It's nice to be important, But is more important to be nice | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Da, cam asa cica. We will wait and see. Speedo | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |