![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucale, Romania |
La rugamintzile -arzatoare- a mai multor prieteni am zis sa incep eu topikul asta putzin sarit pentru forumu' nostru. Fac apriu ca multzi o sa se strambe, shi mai multzi o sa se strambe de ras dar cred ca pana la urma nu sunt singurul care are probleme de genul asta: PE SCURT: Se da un interfon din cele mai comune suprafatza neagra - butoane din aluminiu incrise cu vopsea neagra! PROBLEMA: In urma insistentzei d-nei Balaur Administrator - oamenii care ajung in functzia asta parca sunt facutzi pentru ea - tipii care l-au montat au schimbat codul de acces DIRECT care inainte era 1961201C cu nush ce cod tembel pe acre nu-l shtiu shi pe care un sifilitic mic marcat de super functzia de "INSTALTOR INTERFOANE" nu vrea sa mi-l ciripeasca pe motivul ca: " E codul NOSTRU de serviciu! " Eu unu' l-ash fi bagat in piszda masii shi i-ash fi spus ca e "codul NOSTRU de bloc" dar ar fi fost useless. Asha ca facetzi bine care avetzi astfel de aparate pe la bloc shi spunetzi shi voi - VA ROG - ceva coduri de acces DIRECT ca poate asha oi mai nimeri shi eu unul sa scap dreakului de chinul de a ma masochiza cu yala tembela de la usa blocului (usha de cca 200-300 kg - fier masiv)! Merci mult!
__________________ "Shoot yourself twice in the head to make sure you're not a loser and you've missed it!!!" | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
)->cred ca este o alternativa eficienta si pt. Vikious daca nu gaseste coduri pentru variana lui de interfon .In rest aveam un prieten care imi povestea ca la interfoanele astea cu 34C etc.(care au si cod si cartela) se poate folosi o bucatica de staniol(polei) de la guma sau tigari pe oa alta cartela sau ceva de genul asta. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |