![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am un iBook G4 care isi face foarte bine treaba,insa eu asa cum l-am luat,asa a ramas,vreau insa sa pun OS X 10.5 pe el (Leopard),am DVD-ul si configuratia lui cred ca este foarte ok (1.42GHz,1.5GB DDR,HDD de 60GB,SuperDrive,etc) deci cred ca va rula bine. Problema este ca DVD-ul cu Leopard este retail,nu dedicat acestui iBook,acum va intreb daca am nevoie de drivere sau daca voi avea probleme la instalare,stie cineva sa-mi zica ce trebuie facut dupa reinstalare?Am Back-up facut pe un hard-drive extern. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
confrate: daca leopardul este retail atunci acesta contine toate driverele bookurilor sau imacurilor sau powermacurilor pe care acesta le suporta. daca discul cu leopard era de la un imac aluminium sa zicem atunci acesta nu continea decat driverii ptr acel imac.
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
"It just works!"..Instalarea a decurs perfect,parca merge un pic mai incet dar merge,am pus FinalCut Pro 6 si merge foarte rau,asa ca l-am pus pe cel vechi,iLife 08' l-am instalat,merge si el. Multumesc inca o data pentru ajutor,urmeaza un upgrade cat de curand.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |