![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Recomandare solutie de back-up
Am nevoie de o solutie de back-up care sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - sa fie client - server (ca sa nu necesite share) - sa fie free ![]() - sa nu aiba limitari - si binenteles sa fie un soft decent (sa tina mai multe variante ale backup-ului, sa faca backup-ul la o data prestabilita,etc.) Pana acuma am gasit o multime (cu google), dar nu erau client/server si pentru a copia prin retea un anumit director acela trebuie sa fie share-at. Gasisem unul perfect client/server dar avea o mica limitare: maxim 3 useri ((( si eu am nevoie pentru 8-9 pc-uri.Solutia gasita momentan: un vbscript care sa partajeze directorul pentru o anumita perioada de timp cat solutia de back-up isi face treaba, apoi sa departajeze directorul. Dar prefer, daca se poate, sa nu adopt aceasta solutie din motive de securitate. Oricum o sa mai caut cu google dar daca cineva are vreun sfat sau recomandare sunt incantat sa ascult. ![]() Multumesc frumos. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cred că cea mai bună soluţie e Cobian (ştie FTP, ştie să ruleze ca serviciu etc.): http://www.educ.umu.se/~cobian/cobia....htm#Bfeatures
__________________ I am a three dimensions body trapping a single dimension soul. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |