![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nu pot sterge cateva foldere ![]() dupa cum am scris si in titlu, nu pot sterge cateva foldere. Am facut un dual boot XP+Vista si dupa ce am renuntat la Vista mi-au ramas pe o partitie cateva foldere 'Users' "Program Files' si desigur 'Windows' pe car enu le pot sterge. Nici din XP safe mode, nici din 3rd commander (boot de pe cd, fara a incarca XP-ul), nici din Linux OS Live CD (boot de pe cd, fara a incarca XP-ul) ... ceva idei? PS. am incercat sa schimb si permisiile pe foldere, sa le redenumesc ...nimic!
__________________ 'Life is a tale told by an idiot' - W.S. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
merci de sugestie ... am incercat si tot nu merge. grr -------------------- Editare ulterioară -------------------- Pana la urma cred ca formatez partitia ... fiindca ocupa 9GB
__________________ 'Life is a tale told by an idiot' - W.S. Last edited by HMB; 25-06-2008 at 07:44.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Mai bine fa un backup la datele importante si formateaza partitia.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Muta-le toate in alt director pe aceeasi partitie si apoi le stergi. Ideal e sa o faci pe un alt calculator. daca o faci pe calculatorul pe care era instalat sistemul e posibil sa nu-ti stearga vreo 3 foldere, dar ca spatiu nu mai ocupa nimic.
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Nu cred, e mai complicat, am patit la fel. Trebuie sa umbli la drepturile administrative si sa iti dai singur acces full, pe administrators, insa am uitat exact cum. Oricum a fost groaznic de complicat pana am scos-o la capat
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
eurika! le-am schimbat owner-ul la toate ![]() le-am mutat in alt folder .. le-am redenumit .. si le-am sters. Acum am ramas cu 606MB in Recycle Bin .. care nu vor sa se stearga de acolo :lol: The best Windows ever!
__________________ 'Life is a tale told by an idiot' - W.S. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |