![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
are careva idee cum se vace sa mearga BINE? iata ce am facut: - am bagat q2 cu un patch cu executabilu, shi alte chestii de linux [quake2-3_20-glibc-6_i386.rpm] - am pus nishte drivere de vudu3 [Glide_V3-2_60-16_i386.rpm] - am instalat Device3Dfx (sa dau acces altor useri la 3dfx) [Device3Dfx-2_3-5_src.rpm] - pus svgalib-1_4_1-2_i386.rpm - pus MesaDemos-3_4_1_tar.gz - pus MesaLib-3_4_1_tar.gz [nu mai shtiiu in ce ordine] shi iata ce am reushit: - mere q2 in X cu render softx dar windowed - mere q2 in consola cu render soft (fullscreen) - testul de 3DFX (/usr/local/glide/bin/test3Dfx) merge in X, da' nu shi in consola (Can't find or access Banshee/V3 board sau ceva de genu asta), shi da o eroare la grSstSelect (care parca selecteaza placa 3D pe care sa o foloseasca) - ca user normal, imi merge testu de mai sus (tot in X) daca incarc ca root /lib/modules/2.4.0-0.26/misc/3dfx.o - nu merge q2 cu nici un driver gl inrebari: - cum loadez automat la boot un modul? (/lib/modules/2.4.0-0.26/misc/3dfx.o) - merge sau nu 3d-ul? - daca da, ce are q2? 10x macar pt. rabdarea acordata.
__________________ grGlideShutdown; | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ca am mai aflat ceva, dupa o recompilare de Mesa: mere f. bine GL, da' numa' sub X al 'req. a trecut cu brio toate demourile Mesa. da q2, nu mere nici de'al dracu'. care naiba e "autoexec.bat"-ul linuxului, sa-i bag module, path, ce vrea mushchiu meu. 10x
__________________ grGlideShutdown; | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 |
Mai demult am jucat Q3 pe un Celeron cu v3 2k. SO era un RH6.2 parca si kernelul cel cu care vine el. Poate o sa incerc din nou cand am ceva timp. Cateva intrebari: Kernel-ul e compilat de tine? In kernel exista suport pt. V3 dar nu mai tin minte exact in legatura cu ce (parca framebuffer). Ce X ai? | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|