![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | help plz
am descarcat niste filme in format dvd-ro de pe torrent si subt sunt in format .idx ca player am bsplayer dar nu imi citeste si subtitrarea in format .idx .. asa ca intreb cum convertesc sub sub forma .idx in una sub forma .srt sau .sub? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
titrarile .idx sunt de obicei la avi, iar dvd-urile vin in format .iso Bs Player versiunea 2... deschide automat si titrarile .idx
__________________ Intel Core2 Duo E8400 @ 3000 MHz | Gigabyte P35 DS3L | MSI R4850-T2D512 | 2 x 2GB Adata A-DATA Vitesta | 2 * Western Digital WD3200AAKS | SB Creative Audigy SE | Leadtek Winfast TV 2000 XP | DVD-RW LITE-ON LH-20A1P | Sirtec HPC-430-P12S | SAMSUNG 2232BW | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
exact .. dvdurile sunt in format iso .. incarc imaginea cu daemon .. intru pe ea .. si sunt vreo 4 fisiere avi de cca 1 gb fiecare .. in care e filmu .. impartit in 4 parti ... anyway treaba e ca atunci cand incarc filmu nu`mi ia si sub sub formatu .idx si dak iau o subtitrare normala sub forma .srt sau .sub de pe N Siteuri nu se sincronizeaza cu filmu , fiind impartit in 4 parti sper ca ati inteles | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Incearca cu un player pentru dvd-uri (Power dvd, Nero Showtime....) si nu mai deschizi imaginea, dai doar play dvd din programul respectiv.
__________________ Intel Core2 Duo E8400 @ 3000 MHz | Gigabyte P35 DS3L | MSI R4850-T2D512 | 2 x 2GB Adata A-DATA Vitesta | 2 * Western Digital WD3200AAKS | SB Creative Audigy SE | Leadtek Winfast TV 2000 XP | DVD-RW LITE-ON LH-20A1P | Sirtec HPC-430-P12S | SAMSUNG 2232BW | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |