![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nero Burning Rom scire incet
Deci daca scriu un DVD cu 4.400.000kb pe el la viteza de 18x (24.930kb/s) ar trebui sa dureze aporzimativ 3 minute. (programul estimeaza cam 4min si 1/2). De ce mie imi ia aproximativ 25-30 min?
__________________ Vrei să joci șah onlinie? Încearcă FICS! "Singura certitudine a universului pare a fi devenirea." | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu e de la soft ci de la DMA, probabil; la citire cum merge ?
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Dupa ce l-am scris merge bine citirea. Daca probelma e de la DMA, ce as putea sa fac?
__________________ Vrei să joci șah onlinie? Încearcă FICS! "Singura certitudine a universului pare a fi devenirea." | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Testeaza citirea cu Nero DiscSpeed si vezi la ce viteza e citit; ar trebui sa inceapa pe la 8x si sa ajunga cam la 16x la final, daca viteza de citire e mai mica si se mentine oarecum constanta inseamna ca unitatea iti merge in PIO in loc de UDMA... in cazul asta il activezi asa: Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Mersi mult Cosmic_C! Intr-adevar lucra PIO mode, desi din setari am selectat "DMA if available". La mine DVD-writerul era pus pe primary IDE channel, Master (hardiscurile fiind SATA). Dupa ce l-am mutat pe secondary IDE channel, Master, merge in "Ultra DMA Mode 2". De ce nu a mers de prima data pe primary? PS: - acum ii fac un update de firmware - interesanta chestia cu viteza de citire. Se pare ca citeste mai repede sau mai incet in functie de unde sunt pozitionate fisierele pe DVD (de ex, la mine viteza poate varia intre 11000KB/s si 21000KB/s).
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Aveam eu o banuiala... bazata pe experiente anterioare. Spor la arderi.
|
| | #7 (permalink) | ||
| Se numeste CAV = constant angular velocity, adica se misca cu viteza unghiulara constanta indiferent de pista. La inceputul discului pista e mai scurta decat pista de la periferie deci se citesc mai putine date in acelasi timp fata de periferia discului
__________________ codetaku | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |