![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Bine, la decodare probabil ca nici CPU nici GPU n-o sa fie incarcate ca intr-un joc de exemplu, dar cam asta e ideea, o placa video de generatie noua consuma mult mai mult decit un CPU de generatie noua.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Dar sa nu uitam ca placa video nici nu "simte" load-ul de decodare HD... pe cand procesorul, chiar si un dual-core bunicel poate ajunge in 50% load la un film 1080p. Deci un HD4850 o consuma el 110W in full load, dar un film pentru el nu e in nici un caz full load... cred ca e pe undeva pe la 5-10%
__________________ ABIT IP35 | C2D E6750 @3.2Ghz w/Scythe ANDY SAMURAI MASTER | 2x 2GB kit Corsair TWIN2X2048-6400C4DHX @2.1V 4-4-4-12 | BFG 8800GT OC2 (675/1674/1950) | Western Digital Raptor WD360ADFD 36GB | Western Digital WD5000AAKS 500GB | ASUS DRW-2014L1T | Enermax EG365AX-VE(G) FMA | Antec P150 w/2x Akasa AK-184 L2B & 1x Antec Tricool 120 DBB | Saitek Eclipse II | Logitech MX620 | Linksys WRT54GL v1.1 w/ DD-WRT v24 | Altec Lansing ATP5 | Samsung SyncMaster 940BW | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Am instalat recent o placa video HD2600XT si am observat acelasi lucru , unele filme sunt decodate hardware cu DXVA, altele nu . Dintre cele decodate sunt multe care au tremur de imagine si artefacte ... Mai exista si alte filtre inafara de cel din MPC Home Cinema care folosesc decodare hardware ? | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Eu am observat o chestie, daca vizionez un trailer de pe siteul apple cu extensia *.mov nu e decodat cu dxva, dar am dat un search pe google si am gasit o metoda: schimb extensia in *.mp4 si merge si dxva, voi stiti si alta metoda in afara de asta cu rename ? Folosesc HD3650 si MPC HomeCinema. Este normal sa se auda sunetul cu un delay mare si miscare putin sacadata la trailerele de pe siteul apple atunci cand filmele nu sunt decodate cu dxva, cu toate ca am coreavc si un procesor amd x2 64 4600+@3ghz lucreaza doar la 54%-77% ? | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Eu cele mai bune rezultate le-am obtinut (pe un 7600GT AGP, care este la limita inferioara a decentei decodarii HD) cu codecurile Ahead.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
andrei2005, du-te la "Formats", da clic in partea dreapta la "Quicktime files" si schimba din Quicktime in DirectShow... astfel nu va mai fi nevoie sa modifici extensia...
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... Last edited by Unbreakable; 27-07-2008 at 10:15.. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
flowrent, MPC HomeCinema nu suporta DXVA pentru WMV... Quote:
Dar teoretic ar trebui sa mearga si cu MPC daca dezactivezi filtrele interne WMV... Si daca ai activat inainte accelerarea WMV din Catalyst Control Center sau WMV9 Powertoy. Personal am dezactivat accelerarea WMV pt. ca n-am observat o diferenta prea mare si pentru ca apareau alte probleme (blocari, rulare cu viteza marita)...
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Daca tot e vorba despre asta : Am asa ceva pe HDD : Quote:
| |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Merg foarte bine cu WMP 11 din Vista,dar nu poti sa adaugi subtitrare.Poate stie cineva cum se poate adauga subtitrare in WMP11.Cu VobSub?
__________________ Q8200@3GHz/Cooler Master GeminII S,DFI DK X48,4GB/Geil Ultra,Crossfire Sapphire 4850/Cooler Master CoolViva Z1,Cooler Master 700W,2x640GB Samsung/Raid 0,Lian-LI PC-7BYCF,Samsung 2232BW. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Multumesc pruny.Pentru Ghost Rider de 43GB in format m2ts full hd,am folosit KMplayer,la care poti sa pui si subtitrare,dar numai cu procesorul oc la 2.8GHz,altfel aveam imaginea decalata de sunet.
__________________ Q8200@3GHz/Cooler Master GeminII S,DFI DK X48,4GB/Geil Ultra,Crossfire Sapphire 4850/Cooler Master CoolViva Z1,Cooler Master 700W,2x640GB Samsung/Raid 0,Lian-LI PC-7BYCF,Samsung 2232BW. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Scuze pentru resurrect, dar nu are rost sa fac un topic nou. Eu am o HD 3650 si nu prea reusesc sa slabesc sarcina de pe procesor, asa ca tot imi ramane la minim 50%, in functie de fisier. Am K-lite pack + MPCVideoDec. Am incercat mai multe playere si, pana acum, cel mai bun rezultat l-am avut cu VLC, nu in sensul unei incarcari reduse a procesorului, ci pentru ca a fost singurul care mi-a redat un .mov de 720p fluent, fara sa se agate nicaieri. Insa procesorul tot la 80-100 % a ramas. Vreo idee ? Ma gandesc sa fac un cleanup printre codecuri, dar nu stiu ce sa instalez "pe curat". | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|