Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-08-2008, 18:37   #1 (permalink)
Registered User

Dj RzN's Avatar

Windows vista, pe acest sistem?

Ma gandeam in ultima vreme la vista, sau un sistem de operare cat de cat stabil, acum rulez pe xp sp2 si nu e cine stie ce.
Sistemul meu este:
Placa de baza: Asus p5w dh deluxe
CPU: Intel E8400 (chiar daca pe moment am un celeron, in curand vine e8400 sau e8500)
Placa video: GeForce 8800GTS 640mb DDR3 G80 (am si un GeForce 8800GTS 512 mb DDR3 G92) care sa-l pun?
Memorie: 2X1GB Corsair DDR2 800mhz (as mai putea pune vreo 2 gb dual channel corsair, dar nu stiu daca se merita :|)
Coolere cat incape... si cam atat...

Dj RzN is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 19:00   #2 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Cum adica XP SP2 nu e cine stie? Ce alt OS in afara de Vista sau XP vrei, banuiesc ca nu ai 8800GTX ca sa scrollezi mai rapid in Safari pe OSX, nu?

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 19:01   #3 (permalink)
Registered User

Dj RzN's Avatar

pai am auzit ca vista e mult mai stabil, mie xp imi face numai probleme...
ce are sp3 in plus la xp?

Old 09-08-2008, 19:41   #4 (permalink)
Registered User

Designer's Avatar

Stabil in ce ? .. esti jucator cu experienta ?

Designer is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 22:32   #5 (permalink)
Registered User

Dj RzN's Avatar

Nu e vorba chiar asa de mult de gaming, eu pentru computer am nevoie sa fie stabil cu toate softurile care le bag, pentru ca ma ocup cu webdesign si necesita ceva soft!

Old 09-08-2008, 22:35   #6 (permalink)
Registered User

Designer's Avatar

Vista Business/Home Premium scrie pe fruntea ta atunci

Designer is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2008, 11:12   #7 (permalink)
Registered User

Dj RzN's Avatar

Mersi de raspuns!
Asta am sa pun

Old 10-08-2008, 23:05   #8 (permalink)
Registered User

wantedhacker's Avatar

Cum adica vista stabil, in ce sens stabil? Mie inca mi se pare plin de bug-uri, care nici in xp nu erau. Stabil mi se pare in securitate, spre exemplu am intrat pe net dintr-un vmware machine pe care instalasem vista si nu prinsesem nici un virus desi statusem vreo 2zile pe el, cam incontinuu, si intrasem si pe site-uri pe care le cunosc drept virusate. Oricum degeaba ai securitate, daca el se strica singur.

wantedhacker is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 00:54   #9 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

stiu exact la ce te referi ca xp nu e stabil.
nu stiu exact cum sa explic dar simt
chiar un lucru ce ma enerva mai devreme si nu mai suport e cand instalez kaspersky dupa cateva zile intra f. greu in firefox, deschid ff si sta 20sec. fara sa faca nimic. si stiu sigur ca e kaspersky ca defiecare data cand l-am pus asta face..
is multe chestii infecte la windows oricum, se inampla si erori de explorer asa din senin , etc
vista nu l-am tinut mai mult de o saptamana nu iti pot spune exact daca nu are aceleasi probleme ca si xp

angry is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 01:02   #10 (permalink)
Registered User

wantedhacker's Avatar

si eu am kis, si mie mi se incarca greu, dar doar la startup.

Old 11-08-2008, 13:41   #11 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Ca sa nu se mai incarce greu, scoate memory scan at startup sau o optiune asemanatoare. In versiunea 7 era la sectiunea Computer scan.

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 14:41   #12 (permalink)
Registered User

Soulstorm's Avatar

Quote:
Originally Posted by wantedhacker View Post
Cum adica vista stabil, in ce sens stabil? Mie inca mi se pare plin de bug-uri, care nici in xp nu erau. Stabil mi se pare in securitate, spre exemplu am intrat pe net dintr-un vmware machine pe care instalasem vista si nu prinsesem nici un virus desi statusem vreo 2zile pe el, cam incontinuu, si intrasem si pe site-uri pe care le cunosc drept virusate. Oricum degeaba ai securitate, daca el se strica singur.
Hai ma "Hechere", chiar asa? Ii plin de buguri pentru "haxori" ca tine, pusti de 15 ani care nu stiu sa instaleze un driver sau sa configureze un antivirus dar ei cica vorbesc de buguri (au si auzit de vmware..mda). Cu Vista x64 Service Pack 1 nu am nici un fel de probleme (bineinteles cumparat cu licenta, nu luat de pe torrentele de la tine din semnatura, cum faci tu) cu nici un program mai serios pe care il folosesc, si vii tu "hiecaru` de 15ani care abia a descoperit internetu`" si imi spui ca e plin de buguri nu?.

Soulstorm is online now    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 19:00   #13 (permalink)
Registered User

wantedhacker's Avatar

Soulstorm, tot nu inteleg oameni astia care iau numele utilizator in serios, daca scriam basescu ma credeai? La vista sunt multe de rezolvat, sunt unele chesti generale care scad repede moralul despre el, spre exemplu daca bag adaptorul meu bluetooth pe vista imediat se blocheaza, culmea este ca aceasta eroare a aparut din momentul in care l-am updatat la SP1.

Si-ti mai spun ca este foarte bug-uit nu numai din experienta proprie, dar am vorbit si cu oameni aflati pe profil de testeri, si aici nu vorbesc de niste oameni care s-au dus la niste cursuri de o luna la nu stiu ce firma, ci oameni cu facultatiile terminate la zi si cu experienta de ceva ani, unul dintre ei lucreaza la IBM, si primeste pe mainile sale tot ce apare nou in materie de software si hardware spre a fi testate.

Old 11-08-2008, 19:14   #14 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Eu am vorbit cu Papa Benedict XVI si mi-a zis ca Vista este OK. I won.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 19:37   #15 (permalink)
Registered User

Soulstorm's Avatar

Quote:
Originally Posted by wantedhacker View Post
Soulstorm, tot nu inteleg oameni astia care iau numele utilizator in serios, daca scriam basescu ma credeai? La vista sunt multe de rezolvat, sunt unele chesti generale care scad repede moralul despre el, spre exemplu daca bag adaptorul meu bluetooth pe vista imediat se blocheaza, culmea este ca aceasta eroare a aparut din momentul in care l-am updatat la SP1.

Si-ti mai spun ca este foarte bug-uit nu numai din experienta proprie, dar am vorbit si cu oameni aflati pe profil de testeri, si aici nu vorbesc de niste oameni care s-au dus la niste cursuri de o luna la nu stiu ce firma, ci oameni cu facultatiile terminate la zi si cu experienta de ceva ani, unul dintre ei lucreaza la IBM, si primeste pe mainile sale tot ce apare nou in materie de software si hardware spre a fi testate.
Ha,ha...not funny.
Ce ingineri seriosi, cu facultatea terminata (apropo, eu is la Poli, pentru cultura ta generala), care lucreaza la niste mari coorporatii de genul IBM,DELL,Siemens,Alcatel etc. vorbesc oare cu pusti de 15-16 anisori ca tine, care nici macar nu stiu sa scrie in limba romana (chesti sau chestii, domnule "haher"? Sau tu chiar crezi ca noi suntem atat de prosti incat sa credem asta?
La ce aberatii scoti din tine (si nu vorbesc numai de threadul asta, in general numai tampenii scoti din gura) nu stiu care inginer serios ar suporta sa stea macar la 3 metri de tine.
Cat despre acele buguri, daca exista o multime vida intre scaun si monitor, normal ca exista si buguri foarte "greu" de rezolvat. Totusi cum Dumnezeu mie imi merge adaptorul bluetooth pe Vista foarte bine? Vrei sa iti fac si o poza sa vezi ce frumos merge? Poate sunt eu mai special, am fost binecuvantat de Papa Benedict ).
Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Eu am vorbit cu Papa Benedict XVI si mi-a zis ca Vista este OK. I won.
Owned by PB.

Last edited by Soulstorm; 11-08-2008 at 19:44.. Reason: Automerged Doublepost

Soulstorm is online now    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 19:40   #16 (permalink)
Osy
Looney Character

Osy's Avatar

Eu cunosc pe cineva care zice ca nu vrea Vista pentru ca n-are nevoie de el.

Si ca sa fiu on-topic, ce pana mea are kaspersky cu stabilitatea windows-ului? Stiti vorba aia, ce-si face utilizatorul cu mana lui...

(nu sustin ca antivirul kaspersky e prost, prost e ala care il pirateaza, si "crack-ul" lui nu-i mai face update la definitii sau motoare, dar se plange ca "Windows Sucks, men...!!!!")

Osy is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 19:51   #17 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

pai lol.. kaspersky nu e piratat, nu e nici full ce-i drept, am trial de 30 de zile.. wow
am zis pur si simplu ce se intampla, imi instalez windows-ul, instalez kaspersky, instalez firefox, si peste 3 zile observ rezultatul.
asta era una din treburile ce ma enerveaza.
ce se mai intampla din cand in cand, dau shut down la calculator, ma pun sa dorm si calcul in continuare face zgomot si e aprins, ma duc si e la Windows is shutting down...
instalezi windows-ul fresh , pui un driver , iti cere sa dai restart si tot asa se mai intampla , windows is shutting down .
is chestii de genu care se intampla si nu prea poti zice ca ii ala prost, nici un software nu e perfect; probabil si cel care a facut topicul are probleme dinastea si se intreba daca in vista scapa de ele.
sunt la al 2lea calculator si is cam aceleasi simptome
binenteles ca vine omu care isi tine punga de plastic peste tastatura, care acopera seara monitoru cu o patura si nu deschide nici un site care nu e certificat microsoft sa zica ca e lumea proasta si nu stie sa foloseasca calculatorul .

angry is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 19:54   #18 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Quote:
Originally Posted by Osy View Post
Eu cunosc pe cineva care zice ca nu vrea Vista pentru ca n-are nevoie de el.
Eu cunosc pe cineva care nu vrea vista ca nu stie sa umble pe el.... Si tot o tine pe a lui, ca XP e mai bun!

Quote:
Si ca sa fiu on-topic, ce pana mea are kaspersky cu stabilitatea windows-ului? Stiti vorba aia, ce-si face utilizatorul cu mana lui...
Se numeste lucru manual

Quote:
(nu sustin ca antivirul kaspersky e prost, prost e ala care il pirateaza, si "crack-ul" lui nu-i mai face update la definitii sau motoare, dar se plange ca "Windows Sucks, men...!!!!")
Hmmm, nu e chiar asa. Sunt atatea chei pe net pt Kaspersky & Co, deci daca nu se mai updateaza are de unde alege. Plus ca parca te anunta daca cheia e blacklisted.

Last edited by big_bum; 11-08-2008 at 20:14.. Reason: am scris aprca in loc de parca

Old 11-08-2008, 20:17   #19 (permalink)
Osy
Looney Character

Osy's Avatar

"Eu cunosc pe cineva care nu vrea vista ca nu stie sa umble pe el.... Si tot o tine pe a lui, ca XP e mai bun!"

Acum hai sa fim un partener de discutie inteligent, si sa luam spusele celuilalt ca atare. Vrei? Nu am nevoie de Vista, pentru ca nu am masina de Vista. Cand voi avea, alegerea va fi simpla. Cat despre "umblat" cu Vista... permite-mi sa zambesc condescendent.

"Se numeste lucru manual"

Aici ai vrut sa piperezi discutia cu umor "tru"-ismic. Fail.

"Hmmm, nu e chiar asa. Sunt atatea chei pe net pt Kaspersky & Co, deci daca nu se mai updateaza are de unde alege. Plus ca aprca te anunta daca cheia e blacklisted."

Tu stii asta. Esti sigur ca toti cei care se plang ca "merge greu, prost, rahat, samd" stiu asta?

Later edit:

"binenteles ca vine omu care isi tine punga de plastic peste tastatura, care acopera seara monitoru cu o patura si nu deschide nici un site care nu e certificat microsoft sa zica ca e lumea proasta si nu stie sa foloseasca calculatorul ."

Amice, lucrez in IT ca si profesionist de 5 ani, si am experienta in calculatoare incepand cu HC. M-am "dat pe net" cand tu probabil inca scuturai jucaria de plastic, si am facut-o de pe un 95 OSR2, cu IE 4.
On topic, am XP-ul instalat din Octombrie 2005, ma joc, downloadez, etc. Stiu sa-l intretin, din cauza experientei pe care o am, nu pentru ca stau cu patura peste calculator.

Shoo, angryling.

Last edited by Osy; 11-08-2008 at 20:18.. Reason: Automerged Doublepost

Osy is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 20:19   #20 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Quote:

"Hmmm, nu e chiar asa. Sunt atatea chei pe net pt Kaspersky & Co, deci daca nu se mai updateaza are de unde alege. Plus ca aprca te anunta daca cheia e blacklisted."

Tu stii asta. Esti sigur ca toti cei care se plang ca "merge greu, prost, rahat, samd" stiu asta?
Man, crede-ma ca nici eu nu am stiut la inceput asa multe cum stiu acuma, dar am cautat, m-am chinuit, am izbutit sau nu... Aia e problema lor ca nu se pot descurca, nu a mea. Google e mare

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules