![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ajutor recomandari programe
Salut. Ce program imi recomandati pentru: 1) Vreau sa maresc calitate imaginii, nu mai stiu cum ii zicea, aveam asa ceva, ce sa stearga patratelele din imagini, 2) Un program cu care sa pot mari imaginea fara sa pierd calitate, aveam ceva, dar nu mai stiu cum ii zicea, parca era ceva cu B, si la icon avea un B, dar puteti sa imi recomandati altul. Multumesc. 2) REZOLVAT! Am gasit programul, era cu B, la icon nu era cu B .. BenVista
__________________ | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ma gandeam eu ca pentru noise removal vrei, PigBrother s-a referit la altceva, o fi inteles gresit. Pai ti-am zis, CS3 Extended (cred ca si Elements 6.0) si/sau Neat Image . Neat Image il descarci de aici, fie ca program standalone fie ca plugin pentru CS3. http://www.neatimage.com/download.html
__________________ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pai in cazul zgomotului,"patratelele" respective sunt de fapt pixeli. Deci nu "patratele".
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|