![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Soft pentru editare video
Salut ! Vreau si eu un program cu care sa editez clipuri. Sa pot sa tai, sa lipesc clipuri intre ele, sa pun subtitrari, sa pun muzica, eventual niste efecte etc. Dar nu ceva pretentios. Destul de usor de folosit. Si as mai vrea sa stiu daca exista program cu care sa anulez vocea dintr-o melodie. Sa fie pur si simplu instrumentele. Eu la driver [cred] pot anula vocea. Dar eu vreau sa fie cu totul alta melodie. Multumesc !
__________________ Welcome to the dark side...We have cookies ! Sistem...E8400, HD4850, GigaByte GA-P35-DS3L, 2gb mushkin dual channel 1066mhz, carcasa cu sursa noname 400w | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
VirtualDub si Windows Movie Maker pentru filme.
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru raspuns ! Partea proasta e ca mi-am bagat Windows Movie Maker si e plin de buguri. Cand incerc sa bag un fisier de vreo 80 de mb se cam blocheaza. Adica atunci cand incarca ramane asa. Dar asta nu e singura problema. Cand dau click pe un efect sau orice altceva iese din program. Ce are ? Sunt plin de nervi. Nu gasesc nicaieri un program mai de doamne-ajuta. Sunt numai programe pline de optiuni nefolositoare.
__________________ Welcome to the dark side...We have cookies ! Sistem...E8400, HD4850, GigaByte GA-P35-DS3L, 2gb mushkin dual channel 1066mhz, carcasa cu sursa noname 400w | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Salut ! Mi-am luat Sony Vegas. E foarte calumea. Are o gramada de efecte si e destul de usor. O sa pun ce-am facut pana acum mai tarziu deoarece nu ma lasa sa uploadez :|
|
| | #12 (permalink) | ||
|
E limita de 4.7MB/atasament probabil.
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|