![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Windows Explorer has stopped working in Vista
De ceva vreme nu mai scap de beleaua asta, Vista a luat-o razna de tot. Mai mereu imi da eroarea asta. Ca sa-l readuc la viata dau click pe taskbar pana`mi apare casuta de optiuni din atasament si selectez restart program. Partea proasta e ca a inceput sa faca din ce in ce mai des faza asta si nu pricep deloc de ce. Am citit diverse pe net dar tot nu i-am dat de cap. Daca are cineva vreo solutie/idee s-o posteze aci. Am si un raport complet al laptopului, facut cu Everest daca e importanta configuratia si programele instalate. Cine se pricepe sa-mi spuna si i-l trimit pe YM. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Si eu am o problema asemanatoare pe HP-ul meu, numai ca la mine e COM Surrgate has stopped working..Cand copiez ceva, deschid un film..Daca nu ii dau close, nu mai merge deloc sa copiez sau sa-mi deschida filmul. Inca un motiv sa ma bucur de iBook-ul meu.
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ok, astept raspunsul tau. E foarte deranjant sa apara acel mesaj, dar ma gandesc la tine cand ti se inchide explorer-ul si imi aduc aminte de XP: Probleme, virusi, crash-uri..Vista dupa parerea mea e mult mai ok ca si XP, au rezolvat destule dar nu o sa ajunga niciodata la nivelul OS X-ului.
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
scuze pt intarzaiere vreun raspuns la faza cu WE has stopped...? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|