![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Youtube Movies :((
Salut. Tot am intampinat problema cu filmuletele de pe youtube, precum si pe alte siteturi de profil, in sensul ca dureaza foarte mult pana se incarca, iar aici vorbesc de 5-10 min, tot arata ca se incarca si astept pana imi cresc peri albi in cap. Problema persista si pe firefox 3, 2, precum si pe IE. Mentionez ca am instalat Adobe Flash Player de fiecare data. De exemplu pe compu lui frate-meu, se incarca greu, joi seara am instalat unb win XP SP3 la cineva, am instalat firefox 3 si flash player si aceeasi problema, si nu sunt singurele cazuri. Care ma poate lamuri si pe mine unde gresesc sau sa ma indrume intr-un fel. Am instalat chiar si Java si dejeaba. Pe compul meu si cel de la servici tot eu am instalat win si firefox 3+flashplayer, si imi merg toate filmuletele, adica se incarca repede, nu cred ca este vorba de conexiunea internet folosita intrucat, peste tot am aproape doar RDS Merci
__________________ Intel Core 2 Duo E8200@3200MHz/Arctic Freezer 7 Pro; MSI P35 Neo2-FR; 2x2GB DDR2 PC800 Mushkin SP2-6400; Powercolor HD4850@625/2000; Audigy 2 SE@X-Fi Xtreme Audio; Western Digital WD2500AAKS; Leadtek WinFast TV 2000/XP Deluxe; DVD-RW LG H62-N SATA; Chieftec LBX-03-BB 410W; Samsung 223BW 22"; Logitech MX518; ALogitech Z5500 5.1 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai, poate chiar e de la conexiunea de internet. N-am auzit sa se-ncarce greu din cauza softului.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Conexiunea e de vina, 200%. Scoate-ti link-ul din semnatura ca nu ai voie cu asa ceva.
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Şi eu zic conexiunea, şi nu e vorba de lărgimea de bandă ci de routarea spre serverele YouTube. Dacă te uiţi pe bară o să vezi probabil că zice "loading from s17.youtube.com" sau ceva de genul ăsta. O soluţie ar fi să dai reload la pagină, o să încerce alt server şi poate ăla merge. Mi s-a întîmplat din cînd în cînd şi pe UPC şi pe RDS deci nu are legătură cu un provider anume.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Ca sa nu mai deschid un nou topic, si eu am o problema asemanatoare, mai exact orice filmuletz gen youtube se blocheaza dupa 2 secunde de rulare, desi el se incarca complet. Am tot reinstalat flash playeru, problema dispare pentru putin timp dar apoi apare iar. Se mai confrunta cineva cu aceeasi problema? Folosesc FF3.
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
alt browser??
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|