![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 |
no,e prea greu pentru mine ...prin zecile de meniuri...nu mi-am dat inca seama cum imi updatez lista cu friends cand ma mut pe alt calculator si instalez icq ...ca doar n-oi sta sa-i bag iar pe toti manual !! ? Ma lumineaza si pe mine careva? 10x mult | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
stjoopid program .... daca am 100 de contacte mor pana ii bag pe toti
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Din cite stiu trebuie sa salvezi si bucata din registry cu ICQ ... asta ca sa nu mai ceri "autorizatii" din nou de la toti cei care ii ai in lista. Eu parca asa am facut, registry export + copiere director de ICQ (asta dupa ce am instalat intii un ICQ fresh) si a mers ca uns. Exista chiar si niste programase de ICQ backup da' nu stiu cit de bune sint si pe ce versiuni merg. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Dec 1999 Location: far beyond the sun |
nu e nevoie de setarile de registry eu copiez dir de icq peste cel proaspat instalat *, astfel imi pastreaza nu doar contact list-u cat si toate optiunile, preferences etc *asta dupa ce inregistrezi si loghezi prima oara icq-ul cel nou
__________________ so much for the golden future | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |