![]() |
| | #6 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
Ca sa poti instala orice service pack pentru office 2000 ai nevoie de cd-ul de pe care ai instalat office. Daca nu ai cd-ul, nu merge service pack-ul! (cd-ul sa fie in unitate )
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
La win2k merge si fara cd-ul de instalare. Ca sa salvezi spatiu pe hard sa ii spui ca nu vrei sa faci o dezinstalare a service pack-ului. La office 2000 trebuie cd-ul de pe care ai instalat office.
|
| | #10 (permalink) | ||
Petman, dar cu cd-ul pe unitate ai incercat ?Acum serios, esti sigur ca ai office 2000 instalat si ca ai si ACELASI cd de pe care ai facut instalarea? Nu de alta, dar mie imi merge. Si nu numai mie. Si am facut asta nu numai pe un calculator. Vezi sa nu fi luat un alt fisier ![]() Service pack-urile de w2k aduc multe corectii, in special de securitate si nu numai.
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Suceava |
Hai bre, chiar asa? ![]() Mi-a trimis cineva un cd cu office 2000(deci nu am numai office pe el) si il bag in unitate cind dau sa instalez service pack si nika, nu-i varianta care trebe! Acu, ce aduce in plus SP asta?Ca sa stiu daca sa ma mai chinui sau nu! Off-topic, am bagat SP1 pentru win2k si parca nu e nici o diferenta! Inca o data, ce aduce nou si SP de la win2k? Am intrebat si eu ca sa dau subiecte la care sa aveti ce raspunde! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |