![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
Ca ce tip le-ai creat? De exemplu daca ai instalata o imprimanta postscript (nu trebuie sa o ai fizic atasata la calculator, doar driverul instalat) si listezi un fisier la ea ca "print to file", extensia e prn, dar fisierul e postscript. Daca ii modifici extensia si pui ps (care e adevarata extensie in cazul asta) fisierul il poti deschide cu ghostview sau cu acrobat distiler sa il transformi in pdf.
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
Pai inseamna ca tu de fapt ai un fisier postscript. Schimba-i extensia din .prn in .ps. In general cu orice program care vede postscripturi il poti vedea. Dar nu il poti modifica (in mod normal). GhostView are avantajul ca e free. In mod sigur mai exista si alte programe, dar eu nu stiu. Eu le folosesc pe astea. Acrobat distiler vine fie cu Acrobat full, fie cu alte programe Acrobat si nu e free. Distiler il folosesti doar ca sa transformi un postscript in pdf. Uita-te la adresa http://www.cs.wisc.edu/~ghost/
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |