![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ca tot omul mi'am facut swap de dimensiune fixa, si nu l'am lasat pe domnul Win sa'l gestioneze.I'am pus vreo 500 Mb. cred ca mai mult decit ar putea avea nevoie. Acuma care e problema. Pe C: ar mai fi liberi vreo 90 Mb, destul pentru Install Shielduri si ceva fisiere temporare la installuri. Dar necazul e ca win imi semnaleaza din 3 in 3 minute LOW DISK SPACE si imi lanseaza ca vreau ca nu vreau Disc Cleanup. Ce pana mea ii trebuie la asta spatiu' ca swap are la discretie? Cum naiba sa nu mai apara chestia asta cu low disk space in taskbar?Ca ma enerveaza. Si avind un HDD mic nu am de unde sa fac liber mai mult.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
La ce iti trebuie 500 MB swap??? Mai mult de 250 nu prea cred sa ai nevoie. Si incearca sa faci o defragmentare a hardului dupa ce micsorezi swap-ul. Sint o groaza de fisiere in plus in windows, care pot fi sterse fara probleme (cam intre 50MB-100MB) Problema e ca trebuie sa stii ce sa stergi, ca altfel e nasol. Multe din aceste fisiere nu te lasa sa le stergi, dar daca stii cum se pot sterge
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |