![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 | Eroare Pe Albastru
Chestia este urmatoare : Ma conectez la internet cu dial up , apoi stau un pic pe net si imi apre brusc o fereastra pe albastru (blue screen of death) , in care imi spune ca un fisier de sistem e corupt sau ceva de genu asta si ca trebuie sa reinstalez windowsu' sau sa dau system restore (am Win Me). Am incercat prima varainta dar tot la fel imi face.
__________________ Marilyn Manson Rules | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
Da, cel mai probabil e de la modem (altfel ar trebui sa iti mai apara eroarea). Driverele modemului nu sint compatibile cu WinMe. Ai doua solutii: 1. Sa cauti pe net drivere mai noi (ce modem ai, firma, nr serial, model orice dupa care sa il pot identifica si poate ca iti gasesc ceva) 2. Dezinstaleaza modemul si instaleaza-l ca "standard modem" la 28.8. Cam toate modemurile ar trebui sa mearga in modul asta. E mai lent, dar decit deloc...
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
win modemurile nu merg cu driverele generice vezi poate nu e infipt bine in slot mie asa mi s-a intamplat si dadea tot felul de erori ciudate sau poate ai un troian ceva ai procul overclokat ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ma prind la un pariu ca modemul cu pricina e winmodem cu chipset Conexant HSF, si treaba aia cu ecranul albastru se intampla la deconectare mai ales. Am vazut treaba asta in cateva locuri pana acum. Daca e asa si ai timp de pierdut , du-te la: http://www.modem-help.freeserve.co.uk/chips/conhsf.html si incearca drivere pana lamuresti problema. Poti sa instalezi linistit drivere de la alti producatori cata vreme modemul are acelasi chipset (nimeni nu se mai preocupa sa schimbe design-ul de referinta pe care producatorul chipset-ului il propune, asa ca modemele astea parca-s trase le xerox).
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |