Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-05-2001, 17:49   #1 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

Unhappy Drivere MX pt. Solaris x86

Am facut rost de CD-urile cu Solaris 8 pentru x86, dar in lista de placi video recunoscute de la nVidia e numai TNT2-ul ...
stiu ca nu ma pot juca sun Solaris, da' nici sa lucrez in 640x480 cu 16 culori nu pot ...

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2001, 22:42   #2 (permalink)
Hit ANY key...

Incearca sa o instalezi ca tnt2. Daca nu merge, nu prea ai ce face. Pe site la sun te-ai uitat? Poate au ei ceva acolo.

bibicu is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2001, 00:54   #3 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

Angry

asta a fost primul lucru care l-am facut da' ghinion
pe net n-am gasit nimic (inca) ...
btw, mai lucreza cineva cu Solaris, fie el pt. x86 sau nu ?
M-ar interesa cam cum merg clonele Sun numite Blade ...

Old 23-05-2001, 00:24   #4 (permalink)
Hit ANY key...

Eu am incercat sa il instalez, dar mi-a fost frica de faptul ca nu e multiboot si imi va strica celelalte sisteme de operare.
Tu cum l-ai instalat, singur pe calculator sau accepta multiboot (cu w2k, w9x, linux)?

bibicu is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2001, 10:53   #5 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

ba e multiboot; faza nasoala e ca vrea o partitie de swap care sa fie in primii 8192 de cilindrii asa ca a trebuit sa mut celelalte in 'spate' cu Partition Magic 6 care a crapat asa ca odata ce am avut hardul gol am instalat intii Solarisu' si dupa aia restul;
multiboot merge deci da' nu-i suficient

Old 04-12-2002, 12:51   #6 (permalink)
Registered User

Drivere pt MX pt Solaris le gasesti la Sun pe site. Cauti cu Google Video Porting Kit. Binary version..are vreo 8 MB...il instalezi cum iti zice acolo , apoi kdmconfig si o sa ai suport pt MX acolo.

Vega is offline    Reply With Quote
Old 04-12-2002, 12:52   #7 (permalink)
Registered User

Am si eu o intrebare acum. Am downloadat Video Porting Kitul de care ziceam mai sus si nu sunt in stare sa il instalez pt simplul motiv ca nu stiu sa montez fat32u' pe Solaris. Pe Linux stiu, dar pe Solaris n-am idee. Imi poate da cineva un mic exemplu?

Old 04-12-2002, 17:06   #8 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by Vega
Am si eu o intrebare acum. Am downloadat Video Porting Kitul de care ziceam mai sus si nu sunt in stare sa il instalez pt simplul motiv ca nu stiu sa montez fat32u' pe Solaris. Pe Linux stiu, dar pe Solaris n-am idee. Imi poate da cineva un mic exemplu?
Da un vi pe /etc/vfstab sub solaris si sunt sigur ca te prinzi tu ..

mcipri is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2002, 22:48   #9 (permalink)
Registered User

Am gasit pe net dupa 5 minute. Dar era buna si sugestia cu vfstab Cum de nu m-am gandit la asta?
In acest moment incerc sa instalez pe my computer 4 OSuri si anume: Win98 (pt games), WinXP (orice altceva), Linux RedHat si Solaris8 (care le studiez). Numai ca nu iese asa usor. E chiar nashpa ...

Old 06-12-2002, 00:39   #10 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by Vega
Am gasit pe net dupa 5 minute. Dar era buna si sugestia cu vfstab Cum de nu m-am gandit la asta?
In acest moment incerc sa instalez pe my computer 4 OSuri si anume: Win98 (pt games), WinXP (orice altceva), Linux RedHat si Solaris8 (care le studiez). Numai ca nu iese asa usor. E chiar nashpa ...
Ai grija cu Solaris-ul cand il instalezi; nu de alta dar am auzit pe multi care s-au plans ca si-au pierdut partitiile de pe disc, din neatentie !!!

Old 06-12-2002, 10:47   #11 (permalink)
Registered User

Da, am fost avertizat. Numai eu stiu cate tampenii se intampla atunci cand partitionezi ba cu PMagic, ba cu Linuxu', ba cu Solarisu'. Din cate am auzit si apoi observat, ufsul Solarisului are acelasi cod ca swapul de Linux. Ceea ce reprezinta o problema. Asa ca instalez Linuxul pe extinsa si Solaris si celelalte pe primare. Sper sa mearga. Azi o iau de la capat. Wish me luck!

Old 06-12-2002, 12:23   #12 (permalink)
Registered User

Anunta-ma daca ai reusit sau daca ai probleme.

Old 07-12-2002, 00:32   #13 (permalink)
Registered User

Si eu am instalat solaris8 pentru studiu dar sub vmware! Merge perfect.Singura problema era ca nu se gasea driver de vmware pentru X, dar o tura la www.mostlysoftware.com si s-a rezolvat!
Acum nu-mi mai bat capul cu partitii. Am un Xp si un Linux pe hard iar restul sunt sub vmware!

arici is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2002, 10:18   #14 (permalink)
Registered User

Man, ma simt cam nashpa, dar nu am nici o idee despre ce este vmware. Anyway, fereasca Dumnezeu sa te joci cu partition magic si disk druid si solaris combinat. A iesit o pleasca de nu mai se punea Lilo in MBR nici mort. In fine, un mic backup am facut, am formatat tot hardul, am facut toate partitiile numai cu XPul si a mers din prima tot. In acest moment convietuiesc perfect Solaris8, RedHat 7.2, WinXp Professional si Win98SE on my shittie computer. Succes total!

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules