![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
Eu am incercat sa il instalez, dar mi-a fost frica de faptul ca nu e multiboot si imi va strica celelalte sisteme de operare. Tu cum l-ai instalat, singur pe calculator sau accepta multiboot (cu w2k, w9x, linux)?
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ba e multiboot; faza nasoala e ca vrea o partitie de swap care sa fie in primii 8192 de cilindrii asa ca a trebuit sa mut celelalte in 'spate' cu Partition Magic 6 care a crapat asa ca odata ce am avut hardul gol am instalat intii Solarisu' si dupa aia restul;multiboot merge deci da' nu-i suficient | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania |
Drivere pt MX pt Solaris le gasesti la Sun pe site. Cauti cu Google Video Porting Kit. Binary version..are vreo 8 MB...il instalezi cum iti zice acolo , apoi kdmconfig si o sa ai suport pt MX acolo.
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
Am si eu o intrebare acum. Am downloadat Video Porting Kitul de care ziceam mai sus si nu sunt in stare sa il instalez pt simplul motiv ca nu stiu sa montez fat32u' pe Solaris. Pe Linux stiu, dar pe Solaris n-am idee. Imi poate da cineva un mic exemplu?
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
Am gasit pe net dupa 5 minute. Dar era buna si sugestia cu vfstab Cum de nu m-am gandit la asta? In acest moment incerc sa instalez pe my computer 4 OSuri si anume: Win98 (pt games), WinXP (orice altceva), Linux RedHat si Solaris8 (care le studiez). Numai ca nu iese asa usor. E chiar nashpa ...
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
Da, am fost avertizat. Numai eu stiu cate tampenii se intampla atunci cand partitionezi ba cu PMagic, ba cu Linuxu', ba cu Solarisu'. Din cate am auzit si apoi observat, ufsul Solarisului are acelasi cod ca swapul de Linux. Ceea ce reprezinta o problema. Asa ca instalez Linuxul pe extinsa si Solaris si celelalte pe primare. Sper sa mearga. Azi o iau de la capat. Wish me luck!
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti |
Si eu am instalat solaris8 pentru studiu dar sub vmware! Merge perfect.Singura problema era ca nu se gasea driver de vmware pentru X, dar o tura la www.mostlysoftware.com si s-a rezolvat! Acum nu-mi mai bat capul cu partitii. Am un Xp si un Linux pe hard iar restul sunt sub vmware! | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
Man, ma simt cam nashpa, dar nu am nici o idee despre ce este vmware. Anyway, fereasca Dumnezeu sa te joci cu partition magic si disk druid si solaris combinat. A iesit o pleasca de nu mai se punea Lilo in MBR nici mort. In fine, un mic backup am facut, am formatat tot hardul, am facut toate partitiile numai cu XPul si a mers din prima tot. In acest moment convietuiesc perfect Solaris8, RedHat 7.2, WinXp Professional si Win98SE on my shittie computer. Succes total!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |