![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: ro |
ce ma intereseaza pe mine e ceva in ce se pot face filmele, shi grafica sa pot sa o fac cat mai detaliata.... 3D studio max e nashpa... adica e prea mult de lucru (asta nu conteaza ) shi grafica nu iese asha cum ash vrea io... oricat ash lucra la ea.asha ca..... ashtept ceva nume de programe de la voi, shi pareri despre ele.... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
hehe .. auzi la el 3dmax e nashpa ca e mult de lucru. Pai nene tu ce vrei sa apesi butonu de mouse si gata Final Fantasy The movie 2? Cand m-am uitat la titlu ... m-am gandit la 3dmax ... dar daca tu zici ca e prea greu ... iti recomand Maya
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 | http://www.sanctuary.ro/cgi-bin/rom3d/ikonboard.cgi Forum de grafica 3d .... o sa gasesti aici sigur raspunsul pe care-l cauti .... Numa bine!
__________________ If you run you only die tired! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
adica... nu am zis ca e prea greu.... shi daca asta se intzelege, am pus oricum in paranteza faptu ca nu conteaza daca e greu sau nu, ci faptu ca lucrezi mult shi ceea ce faci nu iese chiar asha cum trebe! apropo de maya.... de unde ash putea sa fac rost de el??? chestia e ca maya cu licentza costa cam 10.000 $...... deci...... shi inca ceva ....... ceva prog de facut grafica 2d, in gen photoshop, da mai performante..... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
Eniuei, daca reusesti sa gasesti unu' mai tare, zi-ne si noua prostovanilor, sa nu murim in chinuri ridicind haltere photoshop-iene... Hai pa! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
maddog mah omuleti, io am photoshop shi image ready -u ala cu care teoretic se pot face filme, da helpuri io nu mai am la ele shi nu pot nici cum sa bag un frame acolo cat de mic... so plz careva sa ma ajute. eventual trimiteti la maddog@gmx.co.uk niste fisiere de-lea de help sa madescurc shi io. shi eventual shi o mostra de animatie ca sa vad cum lucreaza. ok????? P.S. pacman: no amu` vo scris omu` cu problema... in curand se inscrie shi el la forum, asha ca o sa-mi fie mai usor... ) deci mesaju de sus e de la maddog, okydoky?
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
lol .. doamnelor si domnilor ... NEWS FLASH: photoshop si image ready sunt pentru facut filme. WHoaaa!! Tataie cand o sa reusesti tu sa scoti din photoshop un avi/mpeg/mov/bla bla .. cu orice comprimare/full frames sa imi dai si mie un telefon sa vin rpd cu aparatu foto ... da cu image ready (un program de kko) ... poti scoate niste gifuri animate ... atata tot ... lucru care e departeeeee de a face filme
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
news flash again: Obi states that u can save whatever files u want from within Photoshop. Whoaaa again! ![]() ma oby ... photoshopu' asta e mai smeker ... cica el nu te lasa sa salvezi fisere de genul "all files" la care sa pui tu extensia care o vrei ... astfel rezulta un fisier de genul blalba.avi.psd (sau orice alt tip din lista aia)... astept alte solutii.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ehh mi-a fost lene sa deschid photoshopul sa verific daca e sau nu asa insa nu renunt Chiar daca Photos este prost si salveaza cu PSD ( BUG ) poti redenumi tu cu mpg si apoi converti mpg ul in avi cu Paintul Pun pariu ca asta nu o stiai ))
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
no fain.... da io ce dreq v-am rugat pana acuma???? daca se poate sa-mi recomandatzi ceva de facut filme!!!!!!! adica... stai ca nu prea se intzelegea asta din ce am scris.... skzue again.... era maddogu` langa ine shi ma bruia.. asha deci... acuma e mai pe intzeles, eh? shi mai lasatzi rasetele la capitolu` filme in photoshop, ca ne-am chinuit noi vro` 2 ore la un film de 30 secunde, shi o ieshit ceva ... pot zice mishto... pentru o incercare, asha o prima experientza.... nu conteaza, da am folosit shi 3dmaxu`pentru ... lasa..... ashtept recomandarile alea pt ala de facut filme, k? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
pentru montaj: Adobe Premiere pentru fx and stuff: Adobe After FX
|
| | #15 (permalink) | ||
|
lol .. guppy the flash knight of the north .. guppy cred ca la tine flashul ala face si paine prajita si omlete ![]() ![]() ca o completare: filme frumoase faci cu programelele de mai sus ... dar sa nu ma intelegeti greshit ... sa nu asteptati sa iasa cine stie ce "ff the movie" ... sunt doar de montaj si adaugare de efecte ....
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |