![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Bucuresti | Cum limitez largimea de banda sub Linux..... ?
Am un server pe Linux, care face masquerade pentru 30-35 calculatoare. Cum as putea sa aloc largimi de banda diferite la accessul internet pentru fiecare dintre calculatoare? Stiu ca se face cu squid, dar as vrea ceva mai precis... Daca aveti vre-un link as fi recunoscator... | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Daca ai kernel 2.2.x, faci o configurare shi la network devices suport pui shi shaper, ca modul. In kernelu 2.4.x au scos optziunea de shaper din configurator, asha ca va trebui sa editezi manual /usr/src/linux/.config shi sa adaugi linia CONFIG_SHAPER=m undeva pe la sectziunea corespunzatoare, asta dupa ca ai facut o configuare de kernel normala, cu menuconfig. O sa compileze shi modulul de shaper. Partea proasta ca nu am incercat shi daca funcztioneaza .Apoi: http://lwn.net/1998/1119/shaper.html
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |