![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| PacketCD si Buffer Underrun
bun, deci mi-am formatat CD-RW-ul' ca PacketCD si acum pot sa scriu/sterg pe el cand am chef si ce am chef. intrebarea e: ramane valabila faza cu buffer underrun? adica daca ramane fara date stric cd-ul sau...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
inca ceva... cand scriu pe cd sa zicem din Windows Commander... la ce viteza scriu de fapt? la viteza maxima suportata de unitate/cd-rw sau la 1x? si dintre packet cd, in cd si direct cd... care-i mai "bun", daca exista asa ceva? care iti lasa mai mult spatiu de scris pe cd (packet cd face cd-ul de 580mb parca), e vreunul compatibil cu celelalte doua etc...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Toate trei scriu in format UDF, deci nu poti sa spui care iti lasa mai mult loc. Vei scrie la viteza maxima de 4X, al CDRW, cel mai probabil de asta ai tu, exista un meniu de unde se seteaza asta. Ce vrei sa alegi depinde de tine, InCD este de la NERO, PacketCD de la defunctul WinOnCD, iar DirectCD este 5.0 de la EasyCD. Eu scriu cu mai multe softuri, NERO, WinOnCD, EasyCD, CloneCD, Blind Write, toate sunt pe statia mea + InCD 2.16 Greets, Speedo | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
AAAAAAAAAAAAAAARGH!!!! sa-mi bag piciorusu'... mi-am bushit cd-rw... adica ma tot dadeam ciumec ca am cd-rw pe care poci sa scriu ca pe discheta si salvam proiectu' la info din 10 in 10 minute... si la un moment dat... a vrut sa scrie si... s-a oprit... adica nu s-a oprit de tot, tot invartea el ceva pe acolo si scotea niste sunete de parca ar fi vrut el sa scrie da' nu-l lasa cineva... si m-am ofticat si am apasat pe open. si a iesit... si apoi cand l-am bagat din nou zicea ca are spatiu pe el 0. dupa reset apareau niste fisiere (udf nu stiu ce) si packetcd zicea ca e iel (cd-u') formatat ca packetcd da'... tzeapa. o sa incerc sa-l reformatez si daca nu mere cumpar alt cd. oricum banuiesc ca datele care erau pe el sunt pierdute definitiv si irevocabil. darn. the shit has hit the fan, ca sa citez pe cineva. bine ca mai am proiectu' si pe disketa...
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti |
Bah eu am un rw hp si nu mai pot sa-l sterg.L-am primit de la cineva si cand sa-l sterg cu nero sau cdrwin zice ca nu-i "stergabil" nici cu cdrecord -force -blank=fast dev=0,0,0 nu merge E gri(pe suport) si scrie pe el cd-rw asadar ce naiba are? E multisesion si e facut cu adaptec dupa informatiile care am reusit sa le storc de la el Insa daca vreti sa vedeti un paradox de paradoxu' mamii lui uitativa la postul "ASA CEVA n-am mai intalnit " | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
Doctor Bonez:Tu stii ce vorbesti? Am scri rw-uri la gramezi, si inchise si deschise, da cand ii dai sa-l stearga il sterge. Aici e vorba de altceva, cica nu poa' sa-l stearga ca nu poate sa citeasca ce scrie in atip. Mi se pare ca-i din cauza lui easy cdc cu care a fost facut.Cred ca are direct cd pe el.Am mai auzit ca numai cu utilitaru' de la adaptec se poate sterge , dar nu am asa ceva | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
darn... my mistake, io asa stiam, ca un cd-rw inchis e inchis pe vecie... i-ai dat close cd... salut! anyways, pana una alta mi-am luat un rw parrot la 38k (n-am gasit trax) sa vad daca-i bun de ceva. sper insa sa-l pot reformata pe ala veki.
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti |
Curiozitatea im razbate creierul, ca un cutit branza (nu ca as avea creierul ca branza ...) Înteles-am de p-aci ca exista o metoda prin care un CD-RW se poate scrie ca si o discheta din windows... Intrebare: Cum asa ceva?, daca am inteles bine, cu ce program si care-s dezavantajele? (Asta e o metoda de a busi un RW ???) 11x
__________________ Indubitabil ! sau .... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Arici, se poate sterge CDRW-ul respectiv, dar nu pe orice Writer, am avut si eu 2 in acceasi situatie, nu am reusit nici pe Philips , nici pe Yamaha, insa pe Teac sau Plextor am reusit sa le sterg. Adynis, daca citeai cu atentie tot topicul gaseai raspunsurile la intrebarile tale, vezi ce a scris Speedo... | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
pai am Teac 4x4x32 ![]() Dar rw este hp iar persoana care mi l-a dat zicea ceva ca avenit cu o unitate hp si cica numai pe aia se poate sterge. Probabil ca cd-ul are atip-ul mai ciudat , special pentru unitati hewlett Oricum il dau inapoi si-mi iau traxdata inapoi (am facut un schimb de soft si m-ama ales cu belea) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |