![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Este drept ca ultima oara cand am programat in Turbo Pascal a fost acum vreo 10 ani, dar daca imi aduc eu aminte bine, cand dai alt-f9 iti compileaza, cand dai ctrl-f9 iti compileaza si linkediteaza si daca te uiti in directorul unde scuipa rezultatele o sa vezi si un exe. In windows pur si simplu faci un link catre exe-ul ala si ii dai la proprietati sa ti-l execute in mod dos. Fara suparare, la ce Dumnezeu folosesti Turbo Pascal???? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Am si eu nevoie de program in Pascal la urmatoarea chestie: Se da o matrice de maxim 10 pe 10!(daca se poate sa se introduca de la tastatura) se mai da un robot notat cu cifra 2 care este in pozitia [1,1], un finish notat cu cifra 3, niste obstacole care trebuiesc introduse de la tastatura notate cu 0, si spatiile goale notate cu 1! se cere ca robotul sa ajunga la finish si sa nu dea peste obstacole... Multumesc anticipat!
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti, ROMANIA |
Backtracking-ul nu este numai recursiv. Asa ca nu poti spune ca este o recursivitate cu conditie de iesire. Este adevarat ca propriu-zis bactracking-ul seamana f.mult cu o recursie.
__________________ ▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒ | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Baj bajeti, la ce va certati cu recursia aia !? 1. Orice algoritm recursiv se poate implementa si nerecursiv... 2. Orice algoritm recursiv TREBUIE sa aiba o conditie de iesire, ca altfel nu se poate... 3. Backtracking-ul este o categorie de algoritmi recursivi...
__________________ Disclaimer: The author of this post blah, blah... Sau pe scurt: nu garantez ca nu spun tampenii... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Nuuuuu
nu-l inchideti ca am Bacu acuma la info si nu stiu nimic.Poate mai invat de pe forum .
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |