Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 19-08-2009, 13:40   #2081 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by tkaiw View Post
daca folosesti bsplayer nu ma mira ca ai erori.
Folosesc BSPlayer de vreo 4-5 ani cred si n-am avut vreodata probleme cu el. Versiunea e 2.41.1003

PET is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2009, 22:08   #2082 (permalink)
Registered User

Bine ca ati vazut ce am intrebat.........Asta e problema cu threat-urile astea care nu se mai sfarsesc.......nu te baga nimeni in seama,vorbesc de ale lor in continuare.De toata jena

petre is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2009, 22:20   #2083 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Care threat-uri?

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 19-08-2009, 22:28   #2084 (permalink)
Registered User

Cred ca stii despre ce e vorba

Old 19-08-2009, 22:28   #2085 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Petre, pai nu ti-a raspuns nimeni pt ca poate nimeni nu stie ce sa iti raspunda. Problema aia poate sa fie din n cauze, dar de la win7 pot sa iti zic ca nu e.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2009, 22:31   #2086 (permalink)
Registered User

bine,multumesc.O sa incerc si in alta parte

Old 19-08-2009, 23:01   #2087 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

Am o problema.De cand am instalat windows7 filmele se vad mai prost. Am instalat 2 versiuni, 32 si 64 biti, ultimele drivere video, drivere mai vechi de vista, mai multe codecuri pe rand. nimic. diferenta cea mai mare se vede la vlc cand dau fullscreen unde se vede cu "patratele". am mai tot citit pe net ca mai sunt persoane cu problema asta, cu diferite placi video, dar nu am reusit sa aflu rezolvare. am observat ca si in warcraft se vede diferit, mai prost.

Am un dual core e2140, 2 giga ram, ati radeon 4670 512 mb pe o placa de baza gigabyte GA-VM900M rev2.
pe mine ma sacaie ca imi dupa ce am bagat driverele video imi arata asta la devices. sa fie de la placa de baza?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	video.jpg
Views:	137
Size:	258.4 KB
ID:	513582  
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2009, 00:03   #2088 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

Si eu am aceeasi problema la VLC player. Filmele mi se vad mai prost fullscreen, insa in GOM Player merg ok..
La jocuri n-am probleme... sistemul din semnatura
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"]

Fallen is offline    Send Message via Google Talk to Fallen Reply With Quote
Old 20-08-2009, 15:40   #2089 (permalink)
Registered User

reeven's Avatar

INTEL DRIVERS pt WINDOWS 7:

Software License Agreement

Important: To ensure all your Intel inf files are updated appropriately, create a shortcut to the .exe file, enter properties for the shortcut and in the 'Target:' text box, add: " -overall" (without the quotes) at the end. Make sure there is a space between the location of the file and the " -overall".

Ceva esential la Intel mainboard, cand instalezi drivere noi nu le updateaza pe toate, doar o mica mica parte, cu tipsul de mai sus le updateaza pe toate.

Pe Intel Matrix nu merge, doar pe Chipset Driver.

Enjoy.
Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote.

Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P

reeven is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2009, 15:54   #2090 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Nice hint. Sincer nu cred că au ceva pus la punct pt. Matrix în afară de driverele default.

FOLDING@HOME

Vivio is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2009, 20:06   #2091 (permalink)
Registered User

A mai patit cineva sa nu poate deschide nici un port ? Firewall oprit, altu nu exista, internetu merge brici....orice server as instala, ftp, etc, chiar si utorrent cu portu lui, nu sunt accesibile din exterior....
Filezilla merge de pe 127.0.0.1, iar de pe Ip extern pas.
Internetu e un pppoe, direct in calc, fara router.

Ma termina chestia asta de vreo 2 zile...si probabil din cauza asta nici nu mai merge utorrent la vitezele din vista...acu merge de cel putin 5-6 ori mai incet.

crocodilu is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2009, 07:37   #2092 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

deja am 2 zile de cand am Windows 7. In afara de acel blue screen nu am probleme.

Old 21-08-2009, 08:14   #2093 (permalink)
Registered User

Offtopic: Cred c-am descoperit problema...cateodata la unele conectari primesc un ip de la erdeesh cu 199.x.x.x cu care patesc exact ce am zis mai sus. Daca ma reconectez si vine un 79.x.x.x merge totul ok. Foarte ciudat.

Ontopic: Si eu sunt foarte multumit de 7 pana acu, il am si acasa si la munca, licentiat frumos, se misca o idee mai bine decat Vista dinainte (ambele x64). Taskbarul e excelent cu toate ca n-am reusit sa fac cam ce vreau eu....dar poate stiti voi cum:

Vreau o iconita pentru Visual Studio si in meniul contextual nou sa am pinned cateva proiecte. La fel si pentru un Command Prompt, cu cateva cmd-uri pined peste el. Banuiesc ca nu se poate asa ceva, m-am chinuit o gramada fara nici un rezultat.

Old 21-08-2009, 08:33   #2094 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by crocodilu View Post
Offtopic: Cred c-am descoperit problema...cateodata la unele conectari primesc un ip de la erdeesh cu 199.x.x.x cu care patesc exact ce am zis mai sus. Daca ma reconectez si vine un 79.x.x.x merge totul ok. Foarte ciudat.
De ce stai sa te intrebi ce si cum? La ei nu poti suna?
Quote:
Vreau o iconita pentru Visual Studio si in meniul contextual nou sa am pinned cateva proiecte. La fel si pentru un Command Prompt, cu cateva cmd-uri pined peste el. Banuiesc ca nu se poate asa ceva, m-am chinuit o gramada fara nici un rezultat.
Daca este vorba despre taskbar, trage iconita documentului sau proiectului de pe desktop sau de unde o ai peste iconita de Visual Studio din taskbar si atunci se va "pined".

Last edited by R/\ZV/\N; 21-08-2009 at 08:47..

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2009, 09:04   #2095 (permalink)
Registered User

Jin Kazama's Avatar

Ceea ce a spus razvan2007 este adevarat doar daca suporta acea aplicatie Pin to..., sau cel putin asta constat eu.

Quote:
Vreau o iconita pentru Visual Studio si in meniul contextual nou sa am pinned cateva proiecte. La fel si pentru un Command Prompt, cu cateva cmd-uri pined peste el.
La partea cu Visual Studio ar trebui sa fie posibil, dpmdv se bazeaza pe MRU (most recent used), destinatie pe care o gasesti mai mereu in registri, dar in cazul de fatza am observat la FireFox si Chrome ca atunci cand am dat click dreapta pe o icoana pinned in taskbar imi apare la recent un fisier (html) ce l-am deschis din calculator, si cu greu am aflat unde isi tine acest recent
vezi in
c:\Users\numeleUseruluiCurent\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations\
sau ca sa nu o mai lungim, scrie in run
%APPDATA%\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations\
sunt niste fisiere binare din pacate cu extensia ".automaticDestinations-ms" pe care nu stiu cu ce le poti edita fisierele sunt create automat (dupa cum zice si folderul), poate ai sanse in folderul de langa pe nume "CustomDestinations". Iti recomand sa folosesti total commanderu' pt. ca folderul Recent are un desktop.ini ce te impiedica sa vezi aceste doua foldere.
La partea cu command promptu' nu stiu ce pretentii ai, ce MRU poate avea un command prompt ?

Jin Kazama is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2009, 09:10   #2096 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Daca este vorba despre taskbar, trage iconita documentului sau proiectului de pe desktop sau de unde o ai peste iconita de Visual Studio din taskbar si atunci se va "pined".
Eh, de-ar fi viata asa de simpla . Evident ca nu merge chestia asta, poate cu un VS2010.
O sa incerc sa vad ce iese din ideea lui Jin.

Old 21-08-2009, 13:29   #2097 (permalink)
Registered User

Patrauleacelmic's Avatar

Abea am instalat Win7 , seamana izbitor de mult cu vista . In afara de infatisarea un pic schimbata , pare sa consume cam 6-7% mai putina memorie decat fratele sau mai batran .

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

LE : Se pare ca se descurca si ceva mai bine in jocuri , dar multitasking-ul pare un pic mai incet decat vista , parerea mea

Patrauleacelmic is online now    Reply With Quote
Old 21-08-2009, 13:49   #2098 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Cum adica "multitasking-ul e mai incet"?

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 21-08-2009, 13:57   #2099 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

AM instalat un program. Dau sa-i dau uninstall din control panel dar imi zice ca nu am suficiente "rights". WTF... cum scap de el?

Old 21-08-2009, 16:52   #2100 (permalink)
Registered User

Patrauleacelmic's Avatar

Cand spun multitasking , ma refer la deschiderea a mai multor thread-uri , aplicatii in acelasi timp , minimize , maximize jocurilor in timp ce face un defrag . Mie unu trecerea de la vista la win 7 nu mi se pare ceva imperativ pentru userul de rand, eu unul avand probleme cu driverii de lan si numai asa am rezolvat .

Patrauleacelmic is online now    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules