![]() |
| | #2101 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2102 (permalink) | ||
|
Frate eu iti zic ochiometric si nu e nimic testat intr-un mod exact . Comparativ cu vista asta e parerea mea .
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #2105 (permalink) | ||
|
De vreo doua zile am o mare belea: orice torrent adaugat in uTorrent are nevoie de vreo 15-20 min ca sa "demareze". Sunt torrente cu zeci sau chiar sute de seederi, dar uTorrent ramane pe Working. Am dezactivat firewall-ul si antivirusul si problema persista. Help!
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2107 (permalink) | ||
|
Ce antivirus ai?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2108 (permalink) | ||
|
Pățeam asta în vista x64. Am scăpat bifând random port at startup sau ceva asemănător.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #2110 (permalink) | ||
|
Am scapat de ESET Smart Security si am bagat Avira 9 Pro (trial). Problema persista, cu tot cu bifa de randomize port.
|
| | #2112 (permalink) | ||
|
Am exact acelasi build ca tine si am in continuare problema.
|
| | #2113 (permalink) | ||
|
Oare chiar iti trebuie antivirus ? Eu unu numai folosesc de o vreme foarte lunga ( aproape un an ) si n-am intalnit probleme . Asta si pe vista x64 si acu cu win 7 care il am de cateva zile . Mai dau un scan ocazional cu Malwarebits .
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #2114 (permalink) | ||
|
Cu cine vorbesti? Referitor la problema mea (sau mai degraba a noastra) de mai devreme: Problema vine clar de la uTorrent, pe BitComet vad ca pleaca toate torrentele ca din pusca. Am incercat cu 1.8.2, 1.8.3 si cel mai recent, 1.8.4 (beta cred) - toate au aceeasi hiba.
|
| | #2115 (permalink) | ||
|
Scuza-ma trebuia sa-ti pun si numele inaintea contextului , ma gandeam ca te vei prinde fara probleme , avand in vedere ca tu erai ultimul care postasesi si in plus m-am adresat referitor problemei antivirusului in legatura cu utorrent , dar se pare ca m-am inselat . Eu unu n-am probleme cu uTorrent 1.8.3 pe win7 x64 .
|
| | #2117 (permalink) | ||
|
referitor la utorrent, am avut de curand o problema, am crezut initial ca este de la win7, dar nu era de acolo. aveam momente cand imi scadea transferul atat pe upload cat si pe download (se poate verifica in grafice, alea cu 5 sec. interval), scadea brusc catre 0 kb/s timp de ~1 min. apoi isi revenea, mai functiona 5 min. si tot asa. s-a rezolvat cu modificarea valorii unei optiuni (o gasiti in options - advanced), mai precis, citez: bt.transp_disposition Specific combinations: 5 - TCP incoming + outgoing only (uTP disabled) 10 - uTP only 13 - TCP incoming + outgoing with uTP outgoing only (*1.8.3 default) 15 - both TCP and uTP, incoming + outgoing (*1.9 default) Works fine with value 5. din ce am citit, partea cu uTP transfer este folosita pt. a nu omora banda de internet, dar pt. moment pare sa fie intr-un mod mai mult experimental. astept feedback, daca functioneaza si la problema cu download startu' intarziat sau daca a mai patit cineva ca mine.
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #2118 (permalink) | ||
|
merge impecabil win7 de 5 luni decand l am pus...foarte multumit. eu de la prima aparitie a wind.vista nu am avut niciodata anti virus, si nici acuma nu am la win7. nu am virusi si pc ul functioneaza perfect....trebuie neaparat un anti-v ptr win?
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #2119 (permalink) | ||
| Alex2007 totul merge bine până vine vreun amic cu un stick cu porcărioare gen shjh.bat si hjhgh.inf pe el și te rezolvă Asta desigur dacă nu deschizi orice exe pe care îl vezi în cale.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |