![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Nu stiu, de asta l-am descarcat si eu sa vad. Dar se pare ca is acelasi lucru dupa nume (7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD), il instalez maine si vad daca e la fel. Eu vroiam versiunea pe 64bit ca aia pe 32bit imi este cam inutila, dar a ajuns la 89 la suta cand au oprit download-urile .Si vorba lui RicaNeaga, sa-mi bag p*&^ in sfintii lor cu serial cu tot, in final scot si ei un os care merge foarte bine din start, dar cand vine partea sa dea seriale pentru beta, o dau in bara. Si nici nu mai am subscriptie la MSDN ca l-as fi primit de acolo.Mai incerc maine 2 lucruri : 1)Niste seriale de la beta lui Vista, poate merg si atunci impart si pe aici vreo 3 (ca am 4, parca). 2)Comanda de rearm, "slmgr -rearm", poate atunci pot extinde perioda de gratie la 120zile ca la Vista. | ||
|
| | #222 (permalink) | ||
|
O sa vedem de la cei care au reusit sa-l ai. Eu sunt super multumit cum se misca laptopul cu 7. Parca sa misca mai bine ca vista. Cu toate ca in 3dmark 06 scorul a fost identic, toate programele se incarca mai rapid.
__________________ Notebook MSI GX700 + 32" LCD TV + Microlab Solo7 | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
|
luci nu a reusit nimeni sa il ia inca.... asta tot zic. http://windowsteamblog.com/blogs/win...ilability.aspx Due to very heavy traffic we’re seeing as a result of interest in the Windows 7 Beta, we are adding some additional infrastructure support to the Microsoft.com properties before we post the public beta. We want to ensure customers have the best possible experience when downloading the beta, and I’ll be posting here again soon once the beta goes live. Stay tuned! We are excited that you are excited! | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
Concluzia ar fi ca lansarea publica a Windows 7 beta a fost un mare fiasco. Numai ei stiu de ce pana mea nu au postat o pagina statica cu un singur SN de Windows 7 beta pentru tot poporul si cu un link catre Mininova sau isoHunt. Ar fi fost totul mult mai simplu si nu s-ar fi facut de ras (din nou). Pentru cei nerabdatori, se aude ca merge "rearm"-ul. Asa ca va puteti bucura de beta macar 3 luni (in caz ca nu prindeti serial valid).
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
am bagat si 7 in paralel cu vista. So far, dupa 20 min, nu am reusit sa instalez office 2007 si nokia pc suite. Pot sa jur browser-ul merge mai bine (si ie si FF), iar mouse-ul are o miscare parca sacadata. Nu e ceva ce se vede, ci il simt cum face, nu e ca-n xp sau vista. Programele ruleaza mai repede, winamp de ex. 2xclick la icoanele din tray si inca incerc sa ma obisnuiesc cu ferestrele care se grupeaza jos in bara, iar programele care le dai pin in bara nu stii daca sunt deschise sau nu, pentru ca ele raman in bara indiferent daca le inchizi sau nu, adca m-a scapat de quick toolbar . Are un farmec aparte.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #234 (permalink) | ||
Gata, am reusit sa obtin serialul la versiunea 32 bit. Intai trebuie sa te loghezi pe technet Microsoft TechNet: Resources for IT Professionals Dupa care bagi intr-un tab nou unul din linkurile astea : Pt 32 bit : https://www.microsoft.com/betaexperi...s/default.aspx sau Pt 64 bit : https://www.microsoft.com/betaexperi...s/default.aspx Mai mult ca sigur veti primi erori, tot dai refresh pana iti apare. La mine dupa 10 minute de refresh nu imi dadea inca serialul asa ca ori aveti rabdare si mana pe F5, ori daca folositi Firefox bagati scriptul asta in Greasemonkey : try { if(document.getElementsByTagName("p")[0].innerHTML=="The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.") { var t=setTimeout("location.reload(true);",5000); } } catch(e) { } O sa faca refresh automat la pagina pana obtii serialul, dupa care se opreste. Mie dupa 20 de minute de refreshuri automate mi-a dat serialul. Da doamne. | ||
|
| | #236 (permalink) | ||
|
Andrei221, incearca link-ul asta intai: https://www.microsoft.com/betaexperi...2-ww&LCID=1033
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
te-ai logat intai pe technet? Intai logheza-te pe technet si dupa aceea intrii pe linkuri. Am reusit sa obtin si serial pentru 64bit. Mai las cateva pagini deschise cu scriptul ala, poate mai obtin si alte seriale si dupa aceea le impart pe forum daca mai obtin si altele. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Merg!!!! Le-au dat drumul acum merg bine, inca o data linkurile : 32bit : https://www.microsoft.com/betaexperi...s/default.aspx 64bit : https://www.microsoft.com/betaexperi...s/default.aspx -------------------- Editare ulterioară -------------------- Cred ca au limitat key-urile in functie de IP sau de user. Am incercat mai multe pagini si acelasi key il primeam. Deci nu cred ca vor mai fi probleme ca cineva sa ia mai multe key-uri. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Download-urile nu merg, doar key-urile momentan. Last edited by Soulstorm; 10-01-2009 at 11:54.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
We are sorry, the page you requested cannot be found.See below for search results close to your request, or try a new search.
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |