![]() |
| | #2581 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Acum, fiecare intelege ce are chef.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2583 (permalink) | ||
|
@CBR : XPMode, reprezinta chiar un xp in masina virtuala.uite aici mai multe : Microsoft Virtual PC - Wikipedia, the free encyclopedia
__________________ ElectroMetalHead | |||
|
| | #2584 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Chiar imi amintesc ca am discutat cu un angajat M$ despre faptul ca, in alte tari, regula cu factura nu mai exista.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #2585 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2009 Location: Tm | Quote:
Ia intra in Windows Media Center si da-i full screen....pauza accelerare GPU, este? . Un alt bug.Si developerii CoreAVC au spus pe forum ca mai sunt unele probleme cu el pe 7 si ca 1.95 nu suporta inca total OS-ul. 2.0 va fi. Last edited by AdrianG; 30-09-2009 at 14:56.. | ||
|
| | #2588 (permalink) | ||
| Quote:
!Eu ce am gasit prima data era o bara verticala si gradat pe ea puteai sa maresti dimensiunea spatiului pentru Backup parca...dar nu mai stiu cum sa dau de el.Dar am gasit asta pe net, si i-am dat off.
| |||
|
| | #2591 (permalink) | ||
| Update Bios
Ma confrunt cu o problema si sper sa gasesc un raspuns sau niste pareri aici. Detin laptop Toshiba C2D T5550-1,8Ghz;2GB RAM;ATI 2600HD 512DDR2+hypermemory. Am avut instalat mult timp SP3 si am fost foarte multumit de cum se misca in jocuri: GRID, Assasin`s creed. Din curiozitate am trecut la W7 build 7600x86. Am ramas placut impresionat de cum se misca in aplicatii, mai putin in jocuri. Mentionez ca am pus driver video de vista. Sacada si nu mergea deloc fluent, asa ca am trecut din nou la XP. Dintr-o prostie am zis sa updatez BIOS-ul. Am trecut de la v1.90, la v5.60. Din acel moment n-au mai mers bine nici in XP jocurile ![]() De curand am pus W7 RTMx86. Merg ceva mai bine jocurile, nu mai sacadeaza asa rau, dar nici fluent nu merg. ![]() Credeti ca versiunea BIOS-ului chiar poate influenta atat de mult performantele in jocuri sau este altul motivul? A mai avut cineva probleme de genul asta? Acum, astep sa apara pe site-ul oficial Toshiba un update de bios optimizat ptr W7. Sper ca asta sa rezolve problema.
__________________ 4Motion | |||
|
| | #2592 (permalink) | ||
|
revin cu problema mea. cineva mi-a recomandat sa fac update la bios. am utilizat tool-ul msi pe laptop , a scanat si a spus ca am aceeasi versiune a biosului (r2 parca) cu cea de pe server . in consecinta nu are ce sa updateze. driver pt placa video 9600M GT nu reusesc sa instalez si nu am rezolvat nimic. sa dau disable la placa video din Device Manager ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #2594 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Am facut un test interesant. Am incercat 3 sisteme de operare diferite pe acelasi sistem si anume: procesor E2200 la 2,2ghz dual core, 2gbram,8600gt. Sistemele de operare folosite au fost Xp Sp3, Windows 7 si Mandriva 2009.1. Toate os-urile au fost instalate fara alte programe in ele, versiunile curate, originale, am instalat doar driverii, directx etc. - windows Xp Sp3: se misca repede in explorer, cateodata mai "gandeste" un pic si nu deschide imediat un folder ci cu o intarziere de cateva milisecunde. In Task manager arata 300mb folositi in idle. Viteza download in utorrent maxim 6mb, rar 7mb. - mandriva 2009.1: se misca repede dar nu la fel de repede ca xp ( am folosit KDE 4), deci e putin mai puturos fata de xp, viteza in ktorrent este maxim 5mb. - windows 7: la prima bootare se misca mai bine fata de xp in explorer, dupa aceea "gandeste" hardul cam mult, in Task manager are 588mb in idle. Suprinzator in utorrent, aceeasi versiune ca si in xp, atinge 11mb ! Am cautat si pe net care ar putea fi cauza insa nu am gasit un raspuns concret, se stie ca numai are acea limitare la download ca si xp, dar am incercat in xp sa pun acea limita de la 10 la 100 sau mai mult dar nu influenteaza cu nimic, tot 6mb maxim. Din pacate win 7 ori are un bug ori nu stiu, pe conexiunea rds pppoe face figuri, incepe si se opreste internetul ca si cum ar cade, nu isi revine decat daca dau disable la placa de retea si enable. Poate in versiunea finala sa numai fie asa. Am uitat sa spun despre jocur: se misca cam la fel in ambele sisteme xp si win7, de exemplu resident evil 5 pe win 7 varianta directx10 se misca la fel de repede ca cea din xp directx9, si sincer nu vad nici o diferenta la grafica ( detaliile fiind la maxim in ambele sisteme ), nici in Crysis nu vad diferente majore, cine stie poate cu o placa 8800gt sa fie vizibile diferentele. Deci in concluzie, daca se vor repare aceste buguri din win 7 cred ca va fi un os de viitor, dar nu stiu daca inca se merita trecerea definitiva de la xp la acest os pentru cine are un pc ca al meu. Totusi ramane de discutat, poate si aici pe forum cine vrea, aceasta diferenta majora de download, pe care sincer nu am intalnit-o pana acum in nici un os, adica mai pe romaneste, win 7 e singurul in care am 11mb la download in utorrent. | ||
|
| | #2595 (permalink) | ||
|
am rezolvat problema mea pana la urma cu o veriune mai veche a driverelor video (176) facuta special pt modelul aceste de laptop.
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #2596 (permalink) | ||
|
Cheia aceea este internationala. Problema este ca iti vand doar ultimate si poate nu toti au nevoie de features de ultimate. La banii astia ~120 euro insa eu zic ca merita. Cred ca se poate cumpara la aceeasi bani si din alte parti. Eu cred ca mai astept pana la anul sa mai rezolve din bube(nu sunt inca decis). Nu sunt multe insa un pic mie frica pt ca am destule jucarii care pot sa-mi faca probleme, jucarii de care am nevoie gen Oracle, Delphi, etc. Nici XP mode cica nu prea convinge...si acolo sunt probleme... | |||
|
| | #2597 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Iasi |
incerc sa instalez win 7 pe un laptop. booteaza dvd-ul, astept vreo 25 min sa incarce el ce incarca, mai dau 2 clickuri si imi apare frumos: Where do you want to install Windows ? imi apare diskul, si zice ca windows cannot be installed to this disk. this computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu. F1 F1 F1 !!! (Help | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |