![]() |
| | #262 (permalink) | ||
|
Din ciclul ,,Romanul e pe camp"... am facut si eu rost de 8 chei (4 de 32, 4 de 64)... la fel, peste cateva zile daca vreun cititor al acestui thread doreste ii ofer gratis via pm o cheie. Traiasca Romania! Traiasca CG! ![]() ... nu m-am putut abtine... ![]() Reamintesc, o astfel de cheie ofera posibilitatea incercarii versiunii beta pana pe 1 august 2009 (beta extins).
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... | |||
|
| | #264 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Mai am o cheie pe 32bit ramasa. Damn, they fly fast. Si peste cateva zile ofer si eu una la 32bit sau 64bit, sa vad ce versiune voi folosi pentru mine. Intrebare : Cine a folosit versiunea pe 64bit a lui Seven, merg driverele de Vista 64bit pe el? Ca e povestea cu drivere semnate digital pentru os si de aia imi este frica . | ||
|
| | #265 (permalink) | ||
|
Felicitari, nu am nevoie de nici un key. O sa-l iau candva, bag in VMWare pentru 1 zi, sterg, viata merge mai departe.
__________________ Accepta infrangerea in casa ta ca pe o veche prietena si fa-o geloasa cand noua ta amica numita succes te saruta cu dragoste si adoratie. | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
I-am dat si inca una la Jigodie pentru 32bit, si am terminat cu ele momentan. Sa vad daca mai fac rost de altele. Daca da, urmatoarele costa 5lei si o paine semi-feliata. Si un borcan de gem, de caise Poti sa iei imaginea de la ei de pe site. Acum merg linkurile : 32bit : http://download.microsoft.com/downlo...FRE_EN_DVD.iso 64bit : http://download.microsoft.com/downlo...FRE_EN_DVD.ISO | ||
|
| | #269 (permalink) | ||
|
Vreau si eu una pe 64..daca mai are careva..merci.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
Ce faceti fratilor cu jde chei? Specula? ![]() Mi-am luat si eu cate una de caciula, sa fie. Acum trebuie sa imi infrang lenea sa mai fac o partitie pe care sa si instalez.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #274 (permalink) | ||
| Soulstorm: Hmm... la treaba cu zacusca nu m-am gandit. Cere si gem de visine, ca si ala e bun. Apropo: Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
|
Gata am primit de la Andrei221 , s-a activat , merci
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #277 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Gata, au pus astia pe picioare si Technetul : Windows 7 Beta Customer Preview Merge acum sa va luati key-urile si imaginile (astea nu stiu daca merg, nu am incercat) | ||
|
| | #278 (permalink) | ||
| post interesant pe moalepedia
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
|
interesant...momentan pe blogu oficial nu s`a dat un raspuns oficial despre chestia asta
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
Confirm ca si cheile mele pentru x86 si x64 sunt printre cele din postul de pe Softpedia. Aia care ati luat 10 chei, sunt diferite toate?
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |