![]() |
| | #302 (permalink) | ||
|
nebunie cu cd-key urile astea. :P intrebare cum il dau jos ca l-am instalat in sistem multi boot. pe c: am win xp 32 si pe partitia e: windows 7. M-am uitat in boot.ini si scrie ceva de genu "use bcedit.exe to edit boot, boot.ini is used by older version." Nu as vrea sa trebuiasca sa formatez c: pentru ca imi e foarte lene sa stau sa reinstalez tot. 10x | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | http://windows7news.com/2009/01/11/m...ownload-limit/ Ai ridicat limitarea de 2.500.000 download-uri. Se pare ca esecul primei lansari a fost benefic totusi, toata lumea a vrut sa il descarce asa ca au scos limitarea | ||
|
| | #305 (permalink) | ||
|
Cine are un cd key de x64 nefolosit,si nu mai are ce face cu el,rog in a mi l da printr un PM.Multumesc.
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #306 (permalink) | ||
| Quote:
fixmbr fixboot
__________________ codetaku | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
|
Asera am reusit si eu sa copii windows-ul de pe sit-ul microsoft.L-am instalat din nou deoarece aveam versiunea beta de pe torrent (built 6870, parca), l-am activat si il folosec ca singurul sistem de operare. Pana acum sunt multumit cu exceptia driverelor de la sunet(incomplete) si camera web incorporata(nefuntionala total).Mai am mici crash-uri in IE 8,sper sa le aflu cauza. Oricum sa misca mult mai bine fata de vista.
__________________ Notebook MSI GX700 + 32" LCD TV + Microlab Solo7 | |||
|
| | #311 (permalink) | ||
| ???
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
|
mie mi s-a blocat destul de rau my computer-ul. imi arata totul alb(vezi poza). culmea e ca daca ii scriu eu sa mearga in unele locuri (ex: d:\filme) se duce, in schimb in alte locuri nu vrea. si poza pe care am atasat-o, in momentul in care i-am dat save as, si am rut sa-i dau sa o salveze pe desktop, nu a vrut. e a doua oara cand mi se intampla asta, si de fiecare data revenisem din sleep. o sa mai testez sa vad daca aste e problema, deoarece la restart, dispare.
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #316 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Bucuresti - Dr.Taberei |
Stie cineva cum se poate rezolva problema sunetului?Cand ascult muzik sau in filme se aude un fasait asa care apare-dispare.E din cauza RAM-ului(am 1Gb) sau e de la driver? poate te ajuta asta: 32 Download details: Update for Windows 7 Beta (KB961367) 64 Download details: Update for Windows 7 Beta for x64-based Systems (KB961367) | ||
|
| | #318 (permalink) | ||
|
Pentru Audigy SE vad ca a gasit, dar este un driver basic si cu nivel sonor scazut. Exact cum ma asteptat, 7 este doar Vista R2. Nu vad diferente semnificate de viteza inca, mi se misca la fel de bine ca Vista. Comparatia este facuta insa intre Vista 32 si 7 64. Sa vad prin benchuri ce si cum...
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #320 (permalink) | ||
| Asta se banuia deja de multa vreme. Ceea ce mi se pare strigator la cer e ca in loc sa fie oferit drept Vista SP2 (= gratis pentru cei cu licente originale de Vista) sau macar ca upgrade gratuit, a fost anuntat drept "noua versiune de Windows" (= alta licenta, alti bani, alta distractie). Pffff. Dar, well, e mai rapid decat Vista, ia ochii cu niste chestii noi, sunt sigur ca majoritatea nici nu se vor gandi de doua ori inainte sa-l cumpere. Astept cu interes ca pe viitor toate service pack-urile sa fie pe bani.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |