![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Windows 7 Beta 1 build 7000 leaks (acesta urmand sa fie anuntat la CES-ul din ianuarie). Fake Windows 7 Beta 1 Build 7000 Torrent Download Links on Torrent sites S-ar parea totusi ca aceasta varianta (descarcati un fisier .torrent) de Windows 7 Ultimate/Home Basic/Home Premium/Business beta 1 este cat se poate de reala. Vestea buna: expira pe 1 iulie 2009 (licenta de evaluare extinsa)!!!
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... Last edited by RicaNeaga; 27-12-2008 at 14:56.. | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
L-a incercat cineva ? Din pacate nu il pot incerca pana luni din cauza ca nu am HDD de teste acasa .
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Se pare ca o spunem "bye-bye" la aplicatiile care se blocheaza, Seven are o noua modalitate de a se ocupa cu aceste probleme : "Windows 7 offers an interesting new option when a software program becomes unresponsive. Windows 7 offers to try to cancel the non-responsive command of a process instead of just killing the process or offering to restart the application. The user can continue working with the application if the cancellation of the non-responsive command is successful. This essentially means that the chance of loosing data is slim to none one a successful cancellation." http://windows7news.com/2008/12/26/h...-applications/ | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
@Soulstorm Cei de la SysInternals (ex www.sysinternals.com), care faceau acel mic program "procexp" de management al proceselor, au fost cooptati de Microsoft. Linkul duce acum spre Microsoft. In poza, "Resource Manager" in Windows7 (urmasul lui procexp). BTW, sper ca in versiunea finala sa dispara capusa aia de aplicatie (CPU 50%?!). Acel "taskhost.exe" apare daca tii prea mult deschis Task Manager-ul, si nu dispare decat cu optinea selectata de mine (poza). | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
am instalat si e super rapid dar memoria e cam aceeasi, desigur cea consumata! sper sa nu ma grabesc dar asta va fi windows-ul meu permanent de acum 1.se misca foarte foarte bine! 2.sunetul se aude cu 10% mai bine si mai tare,nu stiu care sunt cauzele dar driverele se pupa foarte bine cu acest windows.sa vedem gurux ce o sa zica la partea cu sunetul ptr ca se simte enorm! Last edited by billy boy; 28-12-2008 at 05:18.. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
win7 recunoaste 4gb ram? o sa fie si el pe 2 variante? (x64, x86) ?
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Driverele de Vista merg foarte bine, doar are un kernel modificat de Vista. Si da, is 2 versiuni, x64 si x86. E de fapt ultimul OS de la MS care va mai fi pe 32biti. @DJ Flavio - Thanks pt info, asta nu o stiam. Cat despre taskhost, probabil e un bug si va fi remediat. Nu stiu exact ce face service-ul ala. | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
. In rest as mai putea spune, pt. moment... ca mananca doar ~7GB spatiu pe HDD (deci mult mai putin decat Vista Ultimate) si ca are in control panel suport cam pt. orice gadget/device care se foloseste pe scara larga la ora actuala si am banuiala ca versiunea finala va fi vista killer cel putin pt. segmentul de Notebook pe care se misca deja multumitor pe configuratii medii insa cu conditia sa aiba CPU dual core si min 2GB RAM (pe 1GB ca si in cazul meu este cam la limita daca OS ia el singur ~600MB).
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | Last edited by LR; 28-12-2008 at 17:56.. | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
de mancant, nu mananca mai mult ram! am deschis peste 50 de aplicatii, am dat copy paste,sau cut paste la peste 20 de foldere.procesorul nu a sarit mai sus de 20% si windows-ul il puteam misca,daca ii dau asa la vista moare.inca nu am gasit probleme,dar sa vad,o sa revin cu impresii.nu stiu cum l-au optimizat de se misca asa de bine dar au facut o treaba buna! | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
am avut win7 pe pc de la build 6801 si inca de atunci se comporta ca un sistem de operare finisat (asta la nivel de user normal, sub "capota" nu stiu cum sta treaba). pe scurt: se misca la fel de bine ca XP/2k3 (cu vista nu-l pot compara pentru ca n-am avut "onoarea" de a incerca acest minunat SO :P), nu se blocheaza, nu are gîtuiri de performanta, nu am avut nici o problema cu driverele/softurile/jocurile instalate (merg driverele de vista pe el). interfata arata foarte bine (si nu doar ca arata, e si o placere de folosit, e foarte intuitiva si user-friendly, cel putin pentru mine) iar supertaskbar-ul chiar m-a facut sa spun 'gg microsoft'. o alta chestie placuta (nu stiu daca era si in vista) - se poate face drag intre aplicatiile deschise in taskbar (sau iconitele din tray) ca sa le reordonezi dupa nevoie (sau dupa propria placere). mici probleme: nu se poate instala daemon tools (am inteles ca si pe vista erau probleme), Y!M-ul mai dadea balarii daca ii dadeam exit si incercam apoi sa il redeschid, iar a doua placa de retea din PC prin care dau share la conexiunea de internet e vazuta ca unidentified network (ics-ul totusi functioneaza perfect). din nou, problema exista si pe vista, asa ca nu fac scandal prea mult. pina acum n-am decit pareri bune. daca o sa am si rele, o sa le postez cu siguranţă
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |