Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-12-2008, 20:31   #81 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Quote:
Originally Posted by Soulstorm View Post
Ce conteaza cate procese ai? Poti sa ai si 1000 cat timp os-ul se misca bine.
Anyway, am instalat si eu o versiune de pe retele p2p si am ramas socat - 340MB de memorie consuma dupa boot. Iar programele merg cam toate perfect, inclusiv programe noi cum ar fi suita CS4 de la Adobe.

Si uite asa se duc pe apa sambetei visele fanboy-lor Apple de a deveni platforma dominanta. Thank god..
I loled. OS X are deja chestiile pe care le laudati voi in Windows 7: memory footprint mic, bara de aplicatii (pe bune, bara de aplicatii Windows 7 e dock-ul din Tiger-ul de acum 2 ani, e chiar penibil), acceleratie GPU, etc. Astea-s chestii care exista deja in Leopard. Windows 7 se va compara cu Snow Leopard de la Apple, mai vedem noi atunci care ocupa mai putina memorie si ruleaza mai multe task-uri cu acceleratie GPU.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 21:00   #82 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Cris View Post
I loled. OS X are deja chestiile pe care le laudati voi in Windows 7: memory footprint mic, bara de aplicatii (pe bune, bara de aplicatii Windows 7 e dock-ul din Tiger-ul de acum 2 ani, e chiar penibil), acceleratie GPU, etc. Astea-s chestii care exista deja in Leopard. Windows 7 se va compara cu Snow Leopard de la Apple, mai vedem noi atunci care ocupa mai putina memorie si ruleaza mai multe task-uri cu acceleratie GPU.
Esti pe langa subiect mactardule. Bara aia de aplicatii are o gramada de functii care Tiger nu le are. Mai documenteaza-te copile. Pe tiger ce se intampla cand dai cu pointerul peste o aplicatie din bara? Vezi ce se intampla in Windows 7 (Aero Peek). Dock-ul din Tiger se compara cu Vista in cel mai bun caz

Acelerare GPU? Adica GPGPU? Ceea ce face Nvidia cu CUDA pe windows de 1 an? Exista deja aplicatii complet accelerate pe windows, aplicatii de transcoding pe GPU si multe altele. Oricum degeaba ai GPGPU cand cea mai puternica placa video a voastra e un amarat de 8800GT.
Snow Leopard aduce imbunatatiri la hdd memory footprint (adica spatiul ocupat pe hdd), nu la memorie.

Esti frustrat ca Seven arata de 2 ori mai bine decat Leopardul tau, care nici nu stie cum arata o interfata 3D (Flip 3D/ferestre transparente etc) si totusi se misca asa bine?
Sau esti frustrat ca Snow Leopard nu are suport pentru touchscreen-uri si multitouch? Ceea ce va conta foarte mult in viitor (HP are deja all-in-oneuri cu touchscreen, AiMac-urile tale doar viseaza). Sau esti frustrat ca Adobe tocmai va tras-o de curand (stii tu, no 64bit for OSX) ?
Sau esti frustrat de ala 8 la suta din marketshare? (windows = 90%) ?

Poti sa te intorci pe threadul tau dedicat, si sa vorbeste de procesoarele Xenon sau alte aberatii ce le-ai scos tu in alte discutii cu mine. Pana atunci, nimanui nu ii pasa de parerile vanzatorilor de shaorme, ca tine.

Quote:
Originally Posted by LR View Post
7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso
Quote:
Originally Posted by billy boy View Post
da,este buna!
What the hell? Fix asta o am si eu. Sa se fi corupt la descarcare...ciudat rau. Incerc din nou. Mersi baieti.

Last edited by Soulstorm; 28-12-2008 at 21:05.. Reason: Automerged Doublepost

Soulstorm is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 21:06   #83 (permalink)
LR
Registered User

Intre timp am mai inchis cateva procese gen task scheduler, security center, windows firewall etc. si am reusit sa il fac sa ruleze in ~360MB ! Sincer, daca ar fi versiune finala, cred ca as ramane cu el pe laptop avand in vedere cum se misca in acest moment ! A reusit cineva sa verifice joacele ? Eu o sa incerc intre timp sa vad daca merg divx-urie cu combinatia VistaCodec Pack 5.0.6 + BS Player.

LR is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 21:13   #84 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Quote:
Esti pe langa subiect mactardule. Bara aia de aplicatii are o gramada de functii care Tiger nu le are. Mai documenteaza-te copile. Pe tiger ce se intampla cand dai cu pointerul peste o aplicatie din bara? Vezi ce se intampla in Windows 7 (Aero Peek). Dock-ul din Tiger se compara cu Vista in cel mai bun caz
Wintard-ule, functia Aero Peek se numeste Expose in Leopard si functioneaza mult mai bine decat Aero Peek. Tzeapa.

Quote:
Acelerare GPU? Adica GPGPU? Ceea ce face Nvidia cu CUDA pe windows de 1 an? Exista deja aplicatii complet accelerate pe windows, aplicatii de transcoding pe GPU si multe altele. Oricum degeaba ai GPGPU cand cea mai puternica placa video a voastra e un amarat de 8800GT.
Exista acceleratie OpenGL pentru interfata de mai multa vreme decat Aero-ul din Vista. In 2002 Vista era un vis frumos, in OS X aparuse deja Quartz Extreme si accelerare GPU. Mai documenteaza-te ca ai ramas in urma.
Cand o sa suporte Seven in sistem functii de accelerare care sunt expuse in pixelmator prin Core Image (functii native OS X) sa ma tezesti si pe mine. Pana atunci Seven e inca mic copil in ceea ce priveste folosirea placii grafice.

Quote:
Esti frustrat ca Seven arata de 2 ori mai bine decat Leopardul tau, care nici nu stie cum arata o interfata 3D (Flip 3D/ferestre transparente etc)
Lol, esti chiar dus, transparenta exista si-acum in Aqua. Functiile Expose sunt mult mai folositoare decat eye-candy-ul Flip3D. Cat despre cum arata Vista/Seven, fiecare cu gusturile lui.

Quote:
Sau esti frustrat ca Snow Leopard nu are suport pentru touchscreen-uri si multitouch?
O tampenie care niciodata nu a avut viitor, daca nu stiai laptopuri cu touchscreen exista de ani buni si daca te uiti in jur nu o sa vezi niciunul. O tampenie care se utilizeaza greu deocamdata, overrated.

Quote:
Ceea ce va conta foarte mult in viitor (HP are deja all-in-oneuri cu touchscreen, AiMac-urile tale doar viseaza). Sau esti frustrat ca Adobe tocmai va tras-o de curand (stii tu, no 64bit for OSX) ?
Sau esti frustrat de ala 8 la suta din marketshare? (windows = 90%) ?
Sunt foarte multumit cu 10% pentru Apple, mai ales ca in ultima vreme MS scade iar Apple creste, oare de ce?

Quote:
Poti sa te intorci pe threadul tau dedicat, si sa vorbeste de procesoarele Xenon sau alte aberatii ce le-ai scos tu in alte discutii cu mine. Pana atunci, nimanui nu ii pasa de parerile vanzatorilor de shaorme, ca tine.
Am impresia ca esti chiar un frustrat de toata jena, un fanboy MS de cea mai joasa speta care nu suporta nici un fel de critica, oricat de reala si justificata ar fi. Chiar nu poti sa te abtii sa ataci la persoana? Incredibil, nu ma mir ca-ti place sa faci colectie de ban-uri si warn-uri.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Last edited by Cris; 28-12-2008 at 21:29..

Cris is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 21:29   #85 (permalink)
LR
Registered User

Deci divix-urile sunt OK in combinatia de mai sus dar... ca si la Vista trebuie setat in BS Player sa utilizeze la Video Rendering -> Use Internal RGB Mode.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	divx.jpg
Views:	124
Size:	126.9 KB
ID:	419902  

LR is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 22:04   #86 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

LR, am scris pe pagina anterioara, "joacele" sint verificate, merg
(mie imi merg la fel de bine ca pe xp/2k3 iar din ce am citit pe net merg mai bine decit pe vista)

ps: hai sa incercam sa nu transformam (si) topicul asta intr-o disputa stupida mac-pc. ok Cris, win7 a furat ce-a furat de la cine a furat, c*ca-te, asta e, spune-ne pliz parerea ta strict la win7, nu ne intereseaza ce fac (sau ce-au facut) cei de la apple si ce crezi tu ca imprumutat microsoft de la ei.

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 22:06   #87 (permalink)
Banned

1)Expose iti micsoreaza ferestrele sa incapa pe ecran (si inca 2 sau 3 functii in plus). La Aero Peek treci cu cursorul peste programul din taskbar (de exemplu Firefox) si iti arata toate taburile de FF ordonate, si selectezi care vrei, sau il inchizi. Expose tau imi umple ecranul cu toate aplicatiile care ruleaza. Eu nu mai pot sa selectez ceva de pe desktop daca am expose-ul, cu Aero Peek pot.
2)Ce transparenta visezi tu in Leopard? Vezi poza de mai jos...ti se par alea a fii ferestre transparente? Nu. Fail.
3)O tampenie pentru ca nu a fost bine implementata dummy, HP-urile alea au fost primele care au avut o interfata touchscreen functionala, si care chiar merge foarte bine. Stiu, e o tampenie pentru ca Apple nu a fost in stare sa o faca, altii ca si HP au reusit. Si un HP din ala e 1940$, cu specificatii superioare IMac-ului tau de 2200$ (Hdd de 750GB vs 320GB, 4GB vs 2GB memorie, 25.5Inch vs 24Inch la ecran + touchscreen)
4)Quartz 2D si Extreme sunt/au fost o gluma proasta comparativ cu CUDA. De aia aproape nimeni nu le-a folosit, toata lumea urmareste evolutia Nvidia CUDA si Ati Stream. Vezi ca deja aplicatii ca 3DsMaya 8.5 au accelerare prin Directx10.
5)Vezi ca Windows 7 aduce WARP : Windows Advanced Rasterization Platform
Adica accelerare completa, asemanatoare lui CUDA, prin DirectX10. Ce ziceai de Open CL?
6)MS scade datorita esecului initial cu Vista, de aia acum incearca sa scoata un os care sa mearga perfect din prima, si care merge perfect deja din beta chiar.
7)Nu is MS fanboy, prefer Linux oricand daca ar avea o interfata mai mainstream, pentru servere e perfect, dar nu pentru mainstream. Hell, abia astept sa vina ziua cand zboara cretinul de Ballmer de la MS. In schimb urasc zombie ca tine, care stau toata ziua si il ridica in slavi pe Steve Jobs ca niste roboti si isi imagineaza ca el a reinventat roata cu AiiiiiS*iturile sale, care dorm noaptea cu mac-urile in pat (cand prietenul e plecat,a...scuze, "prietena", stii tu la ce ma refer), care isi imagineaza ca sunt "elitisti" ca au dat ca prostii 200$ dolari pe un 8800GT (100$ la noi) sau ca platesc 2800$ pe un Mac Pro (Xenon 2.8Ghz/2GB/320GB) cand la Dell iti configurezi un workstation Precision Dual Xeon 2.0Ghz (nu xenon, expertule) 8GB de ram 320GB (ECC buffered, "ofcors") la 2700$ sau un single Xeon 3.2-3.4Ghz 8GB Ram 320GB hdd.
Si mai urasc cand vine cate un mactard ca tine sa ne povesteasca de OSX-ul lor pe un thread Windows 7. Am venit eu vreodata pe threadul ala lung de 4 pagini (multi folosesc osx, indeed) sa va povestesc de Windows? Nu, si nici nu ma intereseaza sa o fac. Nu am ce prea discuta cu vanzatori de shaorme care nu fac diferenta dintre un octet si o piatra, dar ei vb de OS-uri.

Acum, vorba lui !nsomnia, GTFO de pe thread.
Attached Thumbnails

Name:	Leopard_Desktop.png
Views:	169
Size:	342.5 KB
ID:	419904  

Old 28-12-2008, 22:10   #88 (permalink)
trance addicted

billy boy's Avatar

Quote:
1)Expose iti micsoreaza ferestrele sa incapa pe ecran (si inca 2 sau 3 functii in plus). La Aero Peek treci cu cursorul peste programul din taskbar (de exemplu Firefox) si iti arata toate taburile de FF ordonate, si selectezi care vrei, sau il inchizi. Expose tau imi umple ecranul cu toate aplicatiile care ruleaza. Eu nu mai pot sa selectez ceva de pe desktop daca am expose-ul, cu Aero Peek pot.
2)Ce transparenta visezi tu in Leopard? Vezi poza de mai jos...ti se par alea a fii ferestre transparente? Nu. Fail.
3)O tampenie pentru ca nu a fost bine implementata dummy, HP-urile alea au fost primele care au avut o interfata touchscreen functionala, si care chiar merge foarte bine. Stiu, e o tampenie pentru ca Apple nu a fost in stare sa o faca, altii ca HP au reusit. Si un HP din ala e 1940$, cu specificatii superioare IMac-ului tau de 2200$ (Hdd de 750GB vs 320GB, 4GB vs 2GB memorie, 25.5Inch vs 24Inch la ecran + touchscreen)
4)Quartz 2D si Extreme sunt/au fost o gluma proasta comparativ cu CUDA. De aia aproape nimeni nu le-a folosit, toata lumea urmareste evolutia Nvidia CUDA si Ati Stream. Vezi ca deja aplicatii ca 3DsMaya 8.5 au accelerare prin Directx10.
5)Vezi ca Windows 7 aduce WARP : Windows Advanced Rasterization Platform
Adica accelerare completa asemanatoare lui CUDA, prin DirectX10.
6)MS scade datorita esecului initial cu Vista, de aia acum incearca sa scoata un os care sa mearga perfect din prima, si care merge perfect deja din beta chiar.
7)Nu is MS fanboy, prefer Linux oricand daca ar avea o interfata mai mainstream, pentru servere e perfect, dar nu pentru mainstream. Hell, abia astept sa vina ziua cand zboara cretinul de Ballmer de la MS. In schimb urasc zombie ca tine, care stau toata ziua si il ridica in slavi pe Steve Jobs ca niste roboti si isi imagineaza ca el a reinventat roata cu AiiiiiSh*iturile sale, care dorm noaptea cu mac-urile lor in pat (cand prietenul e plecat...a...scuze, "prietena", stii tu la ce ma refer), care isi imagineaza ca sunt "elitisti" ca au dat ca prostii 200$ dolari pe un 8800GT sau ca platesc 2800$ pe un Mac Pro (Xenon 2.8Ghz/2GB/320GB) cand la Dell iti configurezi un workstation Precision Dual Xeon 2.0Ghz (nu xenon, expertule) 8GB de ram 320GB (ECC buffered ofcors) la 2700$ sau un single Xenon 3.2-3.4Ghz 8GB Ram 320GB hdd.
Si mai urasc cand vine cate un mactard ca tine sa ne povesteasca de OSX-ul lor pe un thread Windows 7. Am venit eu vreodata pe threadul ala lung de 4 pagini (multi folosesc osx, indeed) sa va povestesc de Windows? Nu, si nici nu ma intereseaza sa o fac. Nu am ce prea discuta cu vanzatori de shaorme care nu fac diferenta dintre un octet si o piatra, dar ei vb de OS-uri.
foarte frumos descris,bravo!
mac-urile sunt o gluma la cati bani dai pe ele.dar lasa ma sa se simte si el bine cu mac-ul lui luat din berceni)

billy boy is online now    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 22:10   #89 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by !nsomnia View Post
am avut win7 pe pc de la build 6801 si inca de atunci se comporta ca un sistem de operare finisat (asta la nivel de user normal, sub "capota" nu stiu cum sta treaba).

pe scurt: se misca la fel de bine ca XP/2k3 (cu vista nu-l pot compara pentru ca n-am avut "onoarea" de a incerca acest minunat SO :P), nu se blocheaza, nu are gîtuiri de performanta, nu am avut nici o problema cu driverele/softurile/jocurile instalate (merg driverele de vista pe el). interfata arata foarte bine (si nu doar ca arata, e si o placere de folosit, e foarte intuitiva si user-friendly, cel putin pentru mine) iar supertaskbar-ul chiar m-a facut sa spun 'gg microsoft'. o alta chestie placuta (nu stiu daca era si in vista) - se poate face drag intre aplicatiile deschise in taskbar (sau iconitele din tray) ca sa le reordonezi dupa nevoie (sau dupa propria placere).

mici probleme: nu se poate instala daemon tools (am inteles ca si pe vista erau probleme), Y!M-ul mai dadea balarii daca ii dadeam exit si incercam apoi sa il redeschid, iar a doua placa de retea din PC prin care dau share la conexiunea de internet e vazuta ca unidentified network (ics-ul totusi functioneaza perfect). din nou, problema exista si pe vista, asa ca nu fac scandal prea mult.

pina acum n-am decit pareri bune. daca o sa am si rele, o sa le postez cu siguranţă
Hahaha nu ai avut ocazia sa incerci Vista?E bine il incerci acum Win7 este la fel ca Vista are aceelasi Kernel numai ca este mult mai imbunatatit.And btw "supertaskbar-ul" ala este o mega uratenie!

Reeker is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 22:12   #90 (permalink)
Let The Music Play DJ

DJ Flavio's Avatar

Dupa ce am rezolvat cu driverii (inclusiv ai imprimantei), si dupa o personalizare peste limitele xp-ului, am decis ca Windows7 (build 6956) va ramane SO-ul principal pe Rig1 pana la lansarea versiunii finale.

Quote:
Sunt foarte multumit cu 10% pentru Apple, mai ales ca in ultima vreme MS scade iar Apple creste, oare de ce?
Microsoft a scazut din cauza Vista. Vei avea insa o surpriza dupa lansarea Win7.

DJ Flavio is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 22:26   #91 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

Quote:
Originally Posted by Reeker View Post
Hahaha nu ai avut ocazia sa incerci Vista?
am avut ocazia, nu am avut onoarea. in ghilimele.

Quote:
Originally Posted by Reeker View Post
Win7 este la fel ca Vista
are aceelasi Kernel numai ca este mult mai imbunatatit
beibi, vrei sa te hotarasti pliz?

Old 28-12-2008, 22:29   #92 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Vrea sa spuna ca este un update minor (6.1), nu unul major (7.0), asa cum se astepta lumea.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2008, 22:44   #93 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Vrea sa spuna ca este un update minor (6.1), nu unul major (7.0), asa cum se astepta lumea.
a, da, stiu asta, dar e o mica diferenta intre "win7 e la fel ca vista" si "kernel mult mai imbunatatit"

Old 28-12-2008, 23:21   #94 (permalink)
Banned

I-am dat acum hash check (de fapt l-am trecut din Halite in Utorrent ca habar nu am cum dau hash check in Halite), l-a verificat. Sper sa mearga acum (il scriu pe un DVD ca il instalez pe un PC secundar, chel, fara os, si nu pot sa folosesc deamon tools cum ai zis). Ms billy boy, mai stateam 30 de minute pentru un alt download. Sper sa mearga.

Cat despre diferente fata de Vista, e mai degraba un version 6.5, kernel modificat si optimizat, mai stabil/mai rapid/securitate mai buna (cel putin asa zic ei la partea cu securitatea) + ceva feature-uri noi gen WARP/Touchscreen support/Noul sistem de management al erorilor/Interfata modificata si alte mici adaugari.
Nu e un total overhault version 7.0, dar e foarte bun asa cum e. Un fel de Windows 95 reloaded.

Old 29-12-2008, 01:19   #95 (permalink)
trance addicted

billy boy's Avatar

cineva mi-a zis ca a vazut el pe unu cu un laptop care trecea de la vista la xp fara restart,apasa 2 butoane cica.ati auzit de asa ceva?

Old 29-12-2008, 01:29   #96 (permalink)
Banned

Da, o masina virtuala. Virtual PC/Vmware etc. De fapt ii rulau ambele os-uri simultan intr-o masina virtuala, evident consumand si mai multe resurse.

Pana la urma, nu am reusit sa fac imaginea sa mearga, blocat la 40% la instalare, in continuare. Oh well, caut alta versiunea sau raman cu vechiul build.

Last edited by Soulstorm; 29-12-2008 at 02:05..

Old 29-12-2008, 02:15   #97 (permalink)
trance addicted

billy boy's Avatar

bun,incepe distractia...
am instalat virtual pc 2007, am facut am dat drumu dar se opreste la mac...
cum fac sa dau drumu la vista?
acum m-am prins de poanta sau poate ma insel,de cautat pe net nu gasesc.
trebuie sa instalez prin intermediul acestui program?deci trebuie seven-ul instalat apoi instalat programul,setata partitia cu acest program si apoi instalat prin intermediul acestuia?
da asa e,am inteles acum!mi se pare bullshit!

Last edited by billy boy; 29-12-2008 at 02:31..

Old 29-12-2008, 11:12   #98 (permalink)
Dopat cu tehnologie

RicaNeaga's Avatar

Windows 7 beta 1 review
Quote:
I like Windows 7, a lot. Microsoft seems to have put a lot of effort into developing a core operating system that is free from the pointless frills of the likes of XP and Vista. The OS is solid and fast and based on what I’ve seen so far I’d have no problems in rolling out beta 1 and using it daily.
Ma mananca si mai rau acuma...

RicaNeaga is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2008, 12:45   #99 (permalink)
Registered User

FieryLoki's Avatar

L-aţi instalat vreunul pe acelaşi hard disk (partiţie diferită bineînteles) pe care aveţi şi alt sistem de operare? Cum funcţionează? Nu mă refer la maşini virtuale.
Vreau să ştiu în ce măsură funcţionează dual boot cu XP PRO (32 biţi) preinstalat împreună cu Windows 7 pe 64 de biţi.

FieryLoki is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2008, 13:29   #100 (permalink)
Banned

Am rezolvat problema, imagine noua (aia de pe mininova), se pare ca cea de pe czone are fisiere corupte.

Instalat pe un sistem secundar (E4500+4GB Ram+320HDD), works like a charm. 500-550Mb memorie consumata in mod normal. Aero Peek e foarte practic, imediat gasesc tabul sau aplicatia de care am nevoie.
Rapid (mult mai rapid decat Xp sau Vista) si stabil, 0 programe blocate si 0 ecrane albastre. Au disparut pop-upurile enervante iar control panelul e bine structurat, dar dureaza putin pana te obisnuiesti cu el. Vad ca au introdus si suport pentru aparate biometrice, un + in cazul laptopurilor care au asa ceva.
Merg majoritatea programele fara probleme, Borland/Photoshop CS4/Sony Vegas/Ashampoo Burning Studio si cam atat am instalat momentan.
Am incercat si 2 jocuri : Mass Effect si COD : World at War.

Doar 2 probleme am intampinat :
1)Nu am putut instala Firefox, am ramas cu IE8 care chiar daca e mai bun tot crap ramane fata de FF.
2)Nu am putut instala driverele placii de baza (Intel).
Attached Thumbnails

Name:	Untitled.png
Views:	163
Size:	1.44 MB
ID:	419992   Click image for larger version

Name:	Untitled1.png
Views:	141
Size:	429.3 KB
ID:	419993  

Advertisment