![]() |
| | #1061 (permalink) | ||
|
am zis sa-l mai incerc odata.....fac acuma un stick bootabil cu win7, k din pacate numai am dvd-ul tras si nici blank gol.
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #1062 (permalink) | ||
|
Windows 7 RC Build 7100 merge mai prost decat a mers BETA 1, cel putin la mine. Unele aplicatii se incarca mai rapid, altele mai greu, dar per ansamblu sistemul da impresia ca merge mai prost. Buna directia MS, incepe sa fie varza si Windows-ul asta. A facut impresie buna la Beta 1, dar cand au vazut cate bube mai are si au inceput sa le carpeasca, l-au nebunit. Daca merge in directia asta, final release-ul o sa mearga mai prost ca Vista SP1. Experienta mea a fost: Vista SP1 -> Windows 7 Beta 1, clar Windows 7 Beta 1 mergea mai bine... si acum... Windows 7 RC Build 7100 -> Windows Vista SP1, clar Windows Vista SP1 merge mai bine... Si deja au angajat programatori pentru Windows 8 care o sa iasa in 2012... inseamna ca au dat-o in bara si cu Windows-ul asta, nu a iesit ceea ce isi doreau si cum isi doreau si acuma lucreaza deja la altul... Vestea ca MS lucreaza la urmatoarea versiune de Windows in conditiile in care actuala e in stadiul Beta / Release Candidate, spune multe despre Seven... Vista a fost varza in Beta, decent in Final Release si Super OK ce putin ptr mine cu SP1, nu am NICI O PROBLEMA. Seven a fost Super OK in Beta 1, decent in Release Candidate si o sa fie VARZA in Final Release [RTM]
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #1063 (permalink) | ||
| Quote:
ADEVARAT GRAIESTI .Aceeasi experienta.
__________________ The way to freedom goes through higher ability. | |||
|
| | #1065 (permalink) | ||
|
Am instalat W7 7100 acu 2 zile si unicul blue screen care l-am avut pana acuma a fost cand am vrut sa instalez driverele la placa de sunet, drivere a caror ultima versiune e de prin 2005. Cu aplicatile pana acuma nu am avut nici o problema, am vazut mai sus ca ziceau unii ca nu pot instala Daemon tools, la mine a mers fara nici o problema. Jocurile si ele merg bine. Prima impresia e buna si daca nu apar probleme pana la lansare, probabil o sa renuntz insfarsit la Win XP.
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #1067 (permalink) | |||
| Quote:
Windows 7 to include 'XP mode' virtualization Backward compatibility suddenly looks rather different Quote:
Quote:
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... | ||||
|
| | #1068 (permalink) | ||
|
Pus windows 7 x64 7100 de 3 zile: - imi place mai mult ca vista. Taskbar-ul mi se pare genial. - am instalat ffdshow si cu kmplayer imi merge orice format. Si cu mediaplayer clasic homecinema se pare ca merg ok filmele. Totusi parca se vad mai prost decat pe vista. - ultima versiune de daemon tools functioneaza fara probleme - autocad-ul merge,office-ul merge. - mici probleme cu driverele ati. Auto tune nu functioneaza, dar se poate overclocka fara probleme. - jocurile imi merg fara probleme, chiar si driverele de vista(pt tast si mouse) functioneaza exemplar. - driverele pt sb live 24 bit!(modata in x-fi xtreme audio) merg nesperat de bine. - singura chestie care ma enerveaza la culme e ca animatia Aero la minizare e sacadata...la fel face pe mai multe calculatoare si chiar nu inteleg de ce. Prefer sa o dezactivez. Per total sunt multumit, il pastrez.
__________________ Xonar D2X, Grado Sr80i, Yamaha AX-470+KEF IQ50 Last edited by Croocodillul; 27-04-2009 at 16:00.. | |||
|
| | #1069 (permalink) | ||
|
Asta e problema cu freezurile in WIn7 7100 : Firefox and Chrome freeze in Win7 [Archive] - Mac Forums http://www.windowsbbs.com/windows-7/...wn-reason.html Daca foloseam Firefox era ok, o sa-l mai incerc mai incolo, sa mai citesc. S-ar putea ca userul TKD29 sa aiba dreptate, Nvidia drivers posibil sa fie de vina la freezuri, ieri a aparut alt driver pe guru3d, e luat din microsoft update. Puii mei, am imagine de 20gb de Win7 , pana o pun pe aia dureaza. EDIT FINAL: Pot sa confirm ca pe Win7 7100 64 cu noul driver aka Nvidia Driver 181.72 nu mai am parte de freezuri. Am testat tunerul Leadtek ,va spusesem ca se vede cam infect, acum e ok.
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P Last edited by reeven; 28-04-2009 at 14:16.. Reason: alt link | |||
|
| | #1070 (permalink) | ||
|
am si eu cateva intrebari. unde gasesc si eu o lista cu hardware-ul suportat nativ de w7? daca nu-mi suporta fro componenta, merg driverele de vista? ai posibilitatea de a adauga atribute custom fisierelor? adica pe langa "name", "size", "modified" etc, sa mai adaug eu altele? ce dimensiune are o instalare fresh pe hard? mersi anticipat. | |||
|
| | #1074 (permalink) | ||
|
Are , le instaleaza automat, daca vrei mai mult cauta pe net driverele de vista modificate de Daniell.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #1077 (permalink) | ||
|
A aparut MSDN-ul, asta e : en_windows_7_ultimate_rc_x86_dvd_349010 , google mic si il gasiti. en_windows_7_ultimate_rc_x64_dvd_347803 Au aparut drivere nvidia beta ieri, GTX280 al meu nu obisnuieste sa faca downclock in Win7, nici cu driverul asta, mama si face o galagie coolerul ala praf al ei.....curios cealalta placa din calculator un BFG 9800 isi scade frecventele in Win7 cu orice driver,numai saracia asta de GTX280 nu vrea.
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #1078 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
am si eu versiunea 7100 RC. ce pot sa spun merge f bine. nu am avut nici o problema majora, merge totul uns. un singur blue screen cand am incercat sa instalez niste drivere de vista pt Audigy SE si anume cele modificate de Daniel K. deci mie nu imi merg alea. a mai instalat careva drivere lui Daniel K pe windows 7 si nu are probleme?
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |