![]() |
| | #1101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
O intrebare la care stiu ca e greu sa primesc raspuns acum...dar, totusi.... Pot folosi Windows 7 RC pana in martie intr un internet caffe pe mai multe statii, urmand ca apoi sa l cumpar? Se va putea cumpara Seven ul prin Windows genuine, sau e numai pt XP? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by sebit; 05-05-2009 at 14:24.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1102 (permalink) | ||
|
Da, dar tre instalat packul dp microsoft.com, sau torenti cum preferi.
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #1104 (permalink) | ||
| Poti sa-l folosesti gratis dar nu o sa beneficiezi de update-uri. Si "licenta aia de XP" e pentru a folosi Windows XP in XP Mode, adica intr-o masina virtuala pentru a rula aplicatii care nu sunt compatibile cu 7. Si e numai pentru versiunile Professional si Ultimate.
__________________ codetaku | |||
|
| | #1107 (permalink) | ||
|
A reusit cineva sa fac upgrade de la o versiune la alta? La W7 ma refer, pentru ca orice as incerca eu sa fac imi spune ca nu am spatiu suficient pentru a instala respectiva verisune (RC).
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1111 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | What to expect from Windows 7 | Ed Bott’s Microsoft Report | ZDNet.com Si un review (fara teste de performanta). @weeppi - Da, merge, evident. Dar poti sa il instalezi si pe alta partitie. | ||
|
| | #1112 (permalink) | ||
|
Se pare ca nenorocirea de RC are un bug infect din cauza caruia nu recunoaste harduri pe RAID/SATA, trebuie facuta nu stiu masinatiune cu niste drivere LEGACY ... pusca mea nu am inteles mare lucru ... temporar cred ca instalez tot versiunea 7000 ... macar pana gasesc o solutie la respectiva problema SAU buildul final de W7va recunoaste cumva si hardurile respective .
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1115 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Mersi -------------------- Editare ulterioară -------------------- Wtf? "Tue Jan 13, 2009" , posturile alea sunt de cateva luni, si se referau la build 7000 x64, nici o legatura cu versiunea RC, ultimele posturi sunt de prin aprilie si din nou, nu e nici o referire la RC. Last edited by Soulstorm; 05-05-2009 at 23:57.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1116 (permalink) | ||
|
Atunci spune-mi si mie ce sa fac sa reusesc sa instalez RC-ul. Prima oara imi spune ca nu gaseste un disk pe care sa instaleze sitemul, am sters partitia si am refacut-o cu setupul winului, acum imi spune ca "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition". LE: Super marfa ... nici Beta-ul nu mai merge sa-l instalez ...
|
| | #1117 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Pai in primul rand, ai raid cumva? Pe ce placa de baza ? (ca Seven are drivere pentru ICH9R si ICH10R, dar pentru chipset-uri mai vechi nu cred ca are, si atunci tre sa instalezi tu driverele (Load Drivers..) ca sa iti recunosca hdd-urile.
| ||
|
| | #1120 (permalink) | ||
|
Vedeti aici pentru XP Mode http://www.microsoft.com/windows/vir...c/default.aspx P.S. WTF e in poza din dreapta?!?! E LINUX!!
__________________ codetaku | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |