![]() |
| | #122 (permalink) | ||
|
Nu mai folosesc XP de 1 an... dar dupa ultimele bench-uri tind sa cred ca diferenta intre XP SP3 si Windows 7 la performanta in jocuri e prea mica incat sa mai merite XP-ul bagat in seama. Dragii mei, am un laptop nenorocit, un P4 cu 512 RAM cu video onboard. XP SP3 se misca execrabil pe el asa ca am incercat in nebunia mea un Windows 7 Beta 1. SE MISCA MAI BINE!!!!! In jocuri eu spun ca diferenta intre XP SP3 si Windows 7 e prea mica incat sa mai merite sa iti bati capul cu un XP azi. Restul de aplicatii... mai ales daca ai un sistem cat de cat bun [dual core, 2 GB RAM, o placa grafica decenta]... merg MULT mai bine in SEVEN decat in XP. Pe mine m-a "cucerit"
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Quote:
Vorbesti de super ipocrizie? Cunosti tu pe cineva care s-a apucat sa ridice in slavi OS X-ul comparativ cu Windows Vista pe un thread in care se vorbeste de Windows 7? Te rugam insistent sa nu mai aberezi si sa te duci sa-ti vinzi marfa in alta parte! on: Probabil va aparea in curand o editie de Daemon Tools compatibila Seven; oricum nu e un handicap, pana la versiunea finala e cale lunga. Xonar D2 reactioneaza ciudat pe Seven, mai exact consola software a placii de sunet. Aceasta nu mai are nici un rol, orice setare facuta in ea nu are nici un efect. Interesant este ca Seven vede direct "Digital output", iar in Mixer, pe fiecare canal in parte este si un vu meter (amintiri din Windows 98?). Si din nou un plus pentru Seven: documentele trimise la imprimanta pleaca mult mai repede spre deosebire de XP. Ca sa fiu mai exact, pe XP din momentul in care apas pe Print si pana incepe efectiv sa tipareasca dureaza aproape jumatate de minut; pe Seven insa, incepe sa printeze la doar cateva secunde mai tarziu. Si nu e vorba de un singur calculator, si pe desktop si pe laptop se intampla la fel. | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
@DJ Flavio Si eu am D2. Elaboreaza nitel te rog. Ai incercat instalarea driver-ului via compatibility mode? Poti sesiza o deosebire a calitatii sunetului? Adica se aude mai prost? Efectele oricum nu ma intereseaza prea mul...
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Nu e nevoie, dupa ce expira cele 30 de zile de test poti extinde legal perioada de test de 30 de zile de inca 3 ori, deci in total 120 de zile. Cand mai ai o zi pana la expirarea perioadei de testare, intri pe cont de administrator, lansezi un cmd si scrii: slmgr.vbs -rearm apoi dai un Restart. Comanda asta extinde cu inca 30 de zile perioada de testare si poate fi folosita de maxim 3 ori.
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
@RicaNeaga Nu am incercat in compatibility mode (inca). Nu se aude mai bine/prost, sunetul este absolut la fel. Doar ca nu mai poti activa functiile secundare ale consolei software, gen enviroment, eq, virtual 7.1, etc (tot ce se poate seta pe-acolo; momentan nu sunt langa sistemul respectiv, ba chiar foarte departe de el). De asemenea, vu meter-ul consolei nu lucreaza deloc. Off: La multi ani everyone! | |||
|
| | #133 (permalink) | ||
| La multi ani!
Am inteles. Multumesc mult. Mai am o singura intrebare pentru oricine: la compatibility mode, sunt si alte versiuni de windows (am un program care sigur nu merge in vista, sper sa mearga via compatibility mode in seven)?
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
la multi ani!sa numai deschid un thread nou am zis sa intreb aici! am arhiva si cand dau sa dezarhivez imi zice ca nu am spatiu, cum mut sa se dezarhiveze pe alta partitie si unde sunt temp-urile la windows 7?la vista stiu unde sa sterg daca nu s-a dezarhivat complet.aici am doar 10 giga folositi dar el imi arata ca am 18. am rezolvat,m-am uitat la setarile winrar-ului! Last edited by billy boy; 01-01-2009 at 15:34.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |