![]() |
| | #1581 (permalink) | ||
|
Windows 2008 R2 va fi primul Windows "x64 only". Nu m-as mira ca Windows 8 sa fie la fel. In sfarsit... Vivio, MS zicea ca se asteapta, la sfarsitul lui 2009, ca numarul de instalari x64 sa le depaseasca pe cele x86. Repetandu-ma, in sfarsit.
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #1585 (permalink) | ||
|
Vista nu este instabil si mananca o groaza de resurse doar daca ai Celeron la 500MHz si 512MB RAM iar 7 este OK de pe acum.
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #1586 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: timis | sal
ei lasati vista in pace,ca sa maturizat,e sp2 deja,si compatibilitate 100%,pe cind windows 7 mai are de mincat la compatibilitate software si hardware,am un sistem high end,si tot face figuri,nu ca maninca resurse,dar e ca ceaiul la soft,si unele componente hardware nu sunt compatibile in drivere sub nici o forma. ramin pe vista pina se face o varianta finala si cu sp1 macar
__________________ http://forum.computergames.ro/42-har...un/page-4.html | ||
|
| | #1587 (permalink) | ||
| Quote:
Microsoft are echipe separate de dezvoltatori, iar dezvoltarea Windows 8 care are la baza kernelul din Windows Server 2008 R2 a inceput in timp ce Windows 7 se afla in stadiu beta. La fel s-a intamplat si pana acum. O echipa de exemplu lucra la Windows XP Sp3 iar alta lucra sa finiseze Vista. Asa e normal. Windows 7 s-a vrut un Vista foarte finisat si mai rapid, Windows 8 se vrea ceva revolutionar. Odata cu Windows 8 vom vedea noul sistem de fisiere WinFS bazat pe motorul SQL Server - intern sistemul de fisiere va fi tratat ca o baza de date - va fi bazat pe interogari, b arbori, jurnalizare, etc... Rezultatul: posibilitatea de a da UnDo dupa orice operatie asupra unui fisier / folder si viteza de accesare mult mai mare - integrand un motor de cautare bazat pe indexi, teoretic gasirea unui fisier oriunde s-ar afla pe hard disk s-ar face aproape instant. Un prototip pentru interfata grafica din Windows 8: Copenhagen User Experience on Vimeo
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #1588 (permalink) | ||
| Quote:
) si B+ trees. Arunca un ochi pe Everything.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1589 (permalink) | ||
| Quote:
Cu acest mic tool se poate indexa toate fisierele si apoi cautarea e un flleac.Avea si google ceva de genul asta parca. | |||
|
| | #1590 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Pe e5200*3.6 si 8 GB de RAM ar putea sa si fie DOS, vorba lui cris
__________________ loc de inchiriat Last edited by SteakHunter; 05-07-2009 at 13:17.. | |||
|
| | #1591 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Da, si google are app pt desktop search, dar Seven si Vista vin cu ele by default. Pana la urma tot acolo iesi. PS: Videoclipul cu Copenhagen nu a fost facut de MS. Da, intradevar exista zvonuri ca se lucreaza la Windows 8, ca va suporta WinFS si va fi 64bit only dar videoclipul ala nu a fost facut de MS, ci de un enthusiast. Poate il iau la echipa de design a UI-ului, lol. E destul de interesant. | ||
|
| | #1593 (permalink) | ||
|
Cu CD-ul. Ce importanta are ca ai XP pe 32 de biti?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Toc original pentru Nokia E66 si Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1594 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
pai de asta ma mir si eu. cu cd-ul, desi i-am dat sa buteze de pe el, refuza sa faca asta (practic incearca sa booteze de pe cd, dar n-o face, si trece la incarcat direct xp-ul). pe cd am arsa imaginea data jos de pe site-ul microsoft, doar ca e x64.
| ||
|
| | #1597 (permalink) | ||
| Ai o problema cu unitatea optica or smth. It should work.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Toc original pentru Nokia E66 si Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1598 (permalink) | ||
| Quote:
Scuze pentru indexi dar nici indexuri nu se zice
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #1600 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Eu unul nu inteleg treaba asta cu uptime. Stiu ca nu se compara ca sunt destinatii diferite, dar stiu destule servere 2008 X64 care n-au avut nevoie de restart minim 1 an. Evident, daca pui gunoaie pe ele (si aici intra o lista lunga de antivirusi) o sa mearga mai greu, dar controlul resurselor nu e o problema. Am testat (putin, pe un vbox) si 2008R2 X64 (aka Windows Server 7) si totul e ok, nu am vazut diferente mari fata de versiunea anterioara. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |