![]() |
| | #1581 (permalink) | ||
|
Windows 2008 R2 va fi primul Windows "x64 only". Nu m-as mira ca Windows 8 sa fie la fel. In sfarsit... Vivio, MS zicea ca se asteapta, la sfarsitul lui 2009, ca numarul de instalari x64 sa le depaseasca pe cele x86. Repetandu-ma, in sfarsit.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #1586 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: timis | sal
ei lasati vista in pace,ca sa maturizat,e sp2 deja,si compatibilitate 100%,pe cind windows 7 mai are de mincat la compatibilitate software si hardware,am un sistem high end,si tot face figuri,nu ca maninca resurse,dar e ca ceaiul la soft,si unele componente hardware nu sunt compatibile in drivere sub nici o forma. ramin pe vista pina se face o varianta finala si cu sp1 macar
__________________ http://forum.computergames.ro/42-har...un/page-4.html | ||
|
| | #1587 (permalink) | ||
| Quote:
Microsoft are echipe separate de dezvoltatori, iar dezvoltarea Windows 8 care are la baza kernelul din Windows Server 2008 R2 a inceput in timp ce Windows 7 se afla in stadiu beta. La fel s-a intamplat si pana acum. O echipa de exemplu lucra la Windows XP Sp3 iar alta lucra sa finiseze Vista. Asa e normal. Windows 7 s-a vrut un Vista foarte finisat si mai rapid, Windows 8 se vrea ceva revolutionar. Odata cu Windows 8 vom vedea noul sistem de fisiere WinFS bazat pe motorul SQL Server - intern sistemul de fisiere va fi tratat ca o baza de date - va fi bazat pe interogari, b arbori, jurnalizare, etc... Rezultatul: posibilitatea de a da UnDo dupa orice operatie asupra unui fisier / folder si viteza de accesare mult mai mare - integrand un motor de cautare bazat pe indexi, teoretic gasirea unui fisier oriunde s-ar afla pe hard disk s-ar face aproape instant. Un prototip pentru interfata grafica din Windows 8: Copenhagen User Experience on Vimeo
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #1588 (permalink) | ||
| Quote:
) si B+ trees. Arunca un ochi pe Everything.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1589 (permalink) | ||
| Quote:
Cu acest mic tool se poate indexa toate fisierele si apoi cautarea e un flleac.Avea si google ceva de genul asta parca. | |||
|
| | #1590 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Pe e5200*3.6 si 8 GB de RAM ar putea sa si fie DOS, vorba lui cris
__________________ loc de inchiriat Last edited by SteakHunter; 05-07-2009 at 13:17.. | |||
|
| | #1591 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Da, si google are app pt desktop search, dar Seven si Vista vin cu ele by default. Pana la urma tot acolo iesi. PS: Videoclipul cu Copenhagen nu a fost facut de MS. Da, intradevar exista zvonuri ca se lucreaza la Windows 8, ca va suporta WinFS si va fi 64bit only dar videoclipul ala nu a fost facut de MS, ci de un enthusiast. Poate il iau la echipa de design a UI-ului, lol. E destul de interesant. | ||
|
| | #1593 (permalink) | ||
|
Cu CD-ul. Ce importanta are ca ai XP pe 32 de biti?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1594 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
pai de asta ma mir si eu. cu cd-ul, desi i-am dat sa buteze de pe el, refuza sa faca asta (practic incearca sa booteze de pe cd, dar n-o face, si trece la incarcat direct xp-ul). pe cd am arsa imaginea data jos de pe site-ul microsoft, doar ca e x64.
| ||
|
| | #1597 (permalink) | ||
| Ai o problema cu unitatea optica or smth. It should work.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1598 (permalink) | ||
| Quote:
Scuze pentru indexi dar nici indexuri nu se zice
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #1600 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Eu unul nu inteleg treaba asta cu uptime. Stiu ca nu se compara ca sunt destinatii diferite, dar stiu destule servere 2008 X64 care n-au avut nevoie de restart minim 1 an. Evident, daca pui gunoaie pe ele (si aici intra o lista lunga de antivirusi) o sa mearga mai greu, dar controlul resurselor nu e o problema. Am testat (putin, pe un vbox) si 2008R2 X64 (aka Windows Server 7) si totul e ok, nu am vazut diferente mari fata de versiunea anterioara. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |