![]() |
| | #1641 (permalink) | ||
|
Merge activat, dar daca rulezi slmgr.vbs -dlv pt. verificare, iti spune Evaluation End Date: 6/2/2010 2:59:59 AM (2 iunie 2010), plus cele 3 rearm count. Nu am modificat data pt. a vedea efectul, dpmdv ar trebui sa se orienteze dupa un date and time luat din internet (nu din masina voastra). Tot in fereastra asta de la "slmgr.vbs -dlv" aveti jos un Trusted time ![]() Pt. amatorii care vor sa incerce asa ceva, aveti maaare grija ce luati si de unde luati, aveti sansa sa va treziti cu un cal troian drept bonus
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #1642 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2007 |
Mai bine asteptai confirmarea oficiala de MS pentru RTM. Intre timp, niste previziuni : Windows 7 ramp-up will be sharp - Network World | ||
|
| | #1646 (permalink) | ||
|
Chiar. Astept si eu o confirmare oficiala ca e RTM-ul adevarat. Pana atunci, VMWare scrie pe el.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1648 (permalink) | ||
|
Nu am vazut niciodata un astfel de contract, evident, dar am inteles ca intre RTM si lansarea pe piata a OS-ului (si a sistemelor preinstalate cu el) OEM-istii au 3 luni de testare si preparare. Deci da, 22-24 ar cam fi perioada.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #1649 (permalink) | ||
|
nu inteleg de ce tot asteptati RTM avand in vedere ca nu e un produs FINAL!
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #1650 (permalink) | ||
| RTM The term "release to manufacturing" or "release to marketing" (both abbreviated RTM)—also known as "going gold"—is used to indicate that the software has met a defined quality level and is ready for mass distribution either by electronic means or by physical media. The term does not define the delivery mechanism, it only states that the quality is sufficient for mass distribution. The deliverable from the engineering organization is frequently in the form of a gold master CD used for duplication or to produce the image for the web. In most if not all cases, RTM happens prior to general availability GA where the product is released to the public.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1651 (permalink) | ||
| Tocmai, RTM-ul aia este... un produs FINAL, de aia il tot asteptam.
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #1652 (permalink) | ||
| nu e nevoie sa citezi wiki-ul. stiam aia. tocmai , nu e produs final - pot sa survina modificari in cazul in care unii oem-eri constata probleme. cuvantul "most" sau "if not" nu pot garanta nimic. Ca sa nu mai zic ca unii vad un windows matur de la SP1 incolo.
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #1653 (permalink) | ||
|
Din cate tin eu minte, oem-erii (dupa cum i-ai numit tu) nu sunt cei care fac betatesting pentru produse. RTM-ul este varianta finala, doar ca ship-uita mai devreme cu cateva luni (decat varianta de pe raft) celor care includ OS-ul in sistemele lor (Dell, etc). RTM-ul este lansat atunci cand betatesting-ul e gata.
|
| | #1655 (permalink) | ||
|
Daca asta numiti voi produs final,unde nu poti sa joci un amarat de joc vechi de trei ani,pentru-ca nu se poate instala punkbustar.Deci,produs final o sa fie........
__________________ Q8200@3GHz/ZEROtherm Zen FZ120/Nexus 800rpm,DFI DK X48,4GB/Geil Ultra,Sapphire 4890/vapor-x,Cooler Master 700W,640GB Samsung/Nexus drive,Samsung 2232BW,LG42LF65/full hd,Lian-Li PC-7BYCF/modificata. | |||
|
| | #1657 (permalink) | ||
|
nu e ma build-ul final , tot ce circula pe torrente e build 7100 modificat cu malware adaugat si troieni , expira in 2010 dar nu spune asta si e modificat sa arate 7600. chiar nu va informati si voi? se si stie ca politia a gasit server-ul unde se conecta sa downloadeze si altele.. vedeti ce faceti si keep it safe'
| |||
|
| | #1658 (permalink) | ||
| Produs final este considerat de MS atunci cand a trecut toate testele de stabilitate si a indeplinit cerintele de calitate impuse de laboratoarele de testare MS. Faptul ca producatorii nu au actualizat propriile aplicatii / drivere pentru stabilitate si performanta maxima cu Windows 7 nu are nici o legatura cu MS si cu faptul ca produsul este RTM [ final ].
__________________ My gaming rig: Mobo: Asus P6T | CPU: i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | GPU: Gigabyte ATI Radeon HD5870 | SoundBlaster: Creative X-Fi Titanium | PSU: CoolerMaster 1000W | Case: Cooler Master HAF 932 | |||
|
| | #1659 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
deserveux, bati campii. Ia take a look la setup.exe (signed by microsoft, versiunea 7600.61385, last modified 14 Jul 2009) Daca se stie da link cu evenimentul. Si confirmarea, cu dovada, ca 7600.6385 e de fapt un 7100.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1660 (permalink) | ||
|
Asa o fi,cum zice-ti voi,dar pe Vista/beta nu a fost nevoie de niciun update de punkbuster.Apropo de ramii ocupati,tot pe la 1GB se duce.
__________________ Q8200@3GHz/ZEROtherm Zen FZ120/Nexus 800rpm,DFI DK X48,4GB/Geil Ultra,Sapphire 4890/vapor-x,Cooler Master 700W,640GB Samsung/Nexus drive,Samsung 2232BW,LG42LF65/full hd,Lian-Li PC-7BYCF/modificata. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |