![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Craiova | Comutare "front" cu "side" placa de sunet
Am o mica problema cu placa de sunet, mai precis mi s-a ars iesirea pe front-dreapta si nu mai am garantie la placa. Am sistem 5.1, placa de sunet e 7.1, asa ca iesirea "side" sta nefolosita, in timp ce "front" e arsa. Ce vreau eu sa stiu este cum sa fac sa "iasa" sunetul de pe canalul "front" pe "side". La majoritatea placilor de sunet atunci cand bagi o mufa, pe ecran apare o fereastra in care selectezi ce mufa ai introdus si astfel se face "trecerea" de care zic. Uitati-va aici, la ultimele 4 posturi sa intelegeti exact ce vreau sa zic ce reprezinta fiecare culoare la placa 5.1 - Craiova Forum ,chestia e ca mie nu imi apare fereastra aia... nu stiu ce sa fac. Please help
__________________ "Drifting may not be the fastest way around a corner,but it sure is the most exciting!!" (Keiichi Tsuchiya) | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Craiova |
Da..am uitat..scuze. Placa de baza e un Asrock 4CoreDualSata2, audio e un Realtek 7.1, fara iesire digitala. Placa este aceasta http://www.asrock.com/mb/overview.as...reDual-SATA2&s=
__________________ "Drifting may not be the fastest way around a corner,but it sure is the most exciting!!" (Keiichi Tsuchiya) | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |