Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-10-2008, 10:05   #1 (permalink)
Registered User

miborion's Avatar

Unhappy Registry Problem - Ajutor??

Am o mare problema. A trebuit sa import niste registrii de pe statie pe alta. Ideea este ca at cand am exportat registrii de pe statia intiala am exportat cam tot din hk_local_machine fara sa tin cont ca imi va introduce pe cealalata statie absolut tot. Ideea este ca acum, am pe statia a doua, in care am importat, multe probleme pt ca imi apar multe programe pe care nu le-am instalat nicio data, plus ca cele pe care le aveam initial nu merg pt ca nu mai au cheile de registrii, toate fiind programe licentiate pe care nu am cum sa le mai recuperez.
Am atat fisierul .reg pe care l-am importat (cel gresit sa zic asa) cat si backup al hk_local_machine al statiei in care am facut importul.
Daca import la loc fisierul pe care l-am facut ca si bckup tot imi raman acele chei ale statiei din care am importat si am probleme in continuare.
INTREBAREA este pot sa sterg automat toate cheile din registrii care se afla intr-un fisier de tip .reg? Operatia inversa se poate, adica sa import chei dintr-un fisier .reg, dar eu vreau exact invers.
Please help!

Multumesc anticipat.

miborion is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2008, 10:14   #2 (permalink)
Registered User

How to add, modify, or delete registry subkeys and values by using a registration entries (.reg) file

mhanor is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules