![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | Cum să instalezi XP de pe stick USB bootabil
Salut, Ma intereseaza sa instalez un XP de pe un stick USB bootabil, iar un prieten mi-a recomandat acest link: Cum să instalezi XP de pe stick USB bootabil Am urmat instructiunile intocmai insa niciodata nu pot ajunge la capat cu instalarea pe stick deoarece imi apare eroarea KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR. Am cautat la Microsoft Help and Support si am gasit urmatorul link: Troubleshooting "Stop 0x00000077" or "KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR". Ce parere aveti despre acesta solutie si care ar fi explicatia pentru eroarea de mai sus ? Multumesc. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Astept cu interes si alte variante, insa am rugamintea de a explica cat mai succint pasii ce trebuie urmati. Multumesc. Last edited by Gladiatorul1; 24-10-2008 at 10:39.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| MSFN Forums -> Install XP from USB Si daca aici nimeni nu poate sa te ajute, incearca sa postezi acolo problema ta. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mai conteaza acolo o mica greseala? conteaza ca functioneaza si este destul de simpla procedura .
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |