![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut ! In urma unui format am pierdut niste fisiere [word-uri] de pe desktop [C:]. Erau foarte importante si nu stiu cum sa le recuperez. Am luat Recover my files dar imi trebuie serial...alte programe ? sau metode ? Multumesc !
__________________ e bine ca nu e rau | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Indicat ar fi sa nu mai faci nicio operatiune pe hardul respectiv. Altfel poti sa suprascrii cu succes ceea ce incerci sa recuperezi. Baga hardul in alt sistem si recupereaza datele.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
...PigBrother...am incercat programul dar imi gaseste pe toate partitile cate ceva numai pe C: nu. Cu recover my files imi gaseste poze, niste fisere audio etc. Dar word nu...nu stiu ce sa mai fac.. (PS...prost sunt...cum am pus numele topicului. Am pus cratima din greseala Defapt din repezeala...
__________________ e bine ca nu e rau | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ai belit-o corect din punct de vedere gramatical, stai linistit. ![]() Incearca cu R-Studio si/sau cu Easy Recovery Pro.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Incearca cu Restoration download and review - file undelete utility from SnapFiles . E gratuit si daca nu gasesti nimic cu asta, atunci nu mi-as mai bate capul cu alte programe. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Daca ai dat format in loc de quick format sansele tale au scazut exponential.
__________________ ABIT IP35 | C2D E6750 @3.2Ghz w/Scythe ANDY SAMURAI MASTER | 2x 2GB kit Corsair TWIN2X2048-6400C4DHX @2.1V 4-4-4-12 | BFG 8800GT OC2 (675/1674/1950) | Western Digital Raptor WD360ADFD 36GB | Western Digital WD5000AAKS 500GB | ASUS DRW-2014L1T | Enermax EG365AX-VE(G) FMA | Antec P150 w/2x Akasa AK-184 L2B & 1x Antec Tricool 120 DBB | Saitek Eclipse II | Logitech MX620 | Linksys WRT54GL v1.1 w/ DD-WRT v24 | Altec Lansing ATP5 | Samsung SyncMaster 940BW | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Nick anterior: florinp3 Join Date: Feb 2004 Location: Bucureşti |
Nasol, şansele au scăzut exponenţial din nou... Dacă în timpul reinstalării a fost suprascrisă zona unde se aflau documentele respective (ceea ce este destul de probabil dacă spui că ai mai multe partiţii - deci o partiţie mai mică pentru C), mă tem că nu prea mai ai ce să recuperezi.
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| pai de ce nu zici asa.... ai belit-o sigur date suprascrise ... aprinde o lumanare la biserica ca poate asa ai mai mult noroc altfel... vezi randul de mai sus | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |