![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Lossless Audio Codec Codec
Salutare, Am nevoie de un sfat tehnic... Sa spunem ca am un album in format mp3 luat de pe net, sa zicem la 192 kbps, si vreau sa fac conversie in format lossless (Apple Lossless), intrebarea este... Se simte diferenta? eu o sa le folosesc in masina pe ipod conectat in fullspeed cu Alpine Ida-X001, deci de hardware nu se pune problema. Se simte diferenta intre conversie mp2 - lossless sau s-ar fi simtit daca as fi facut conversia cd audio - lossless si nu mp3 - lossless Multumesc, | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ce vrei tu sa faci nu are sens. Preferabil, converteste un track original ori in mp4 ori lossless, mp3 chiar si la 320kbit VBR tot are pierderi considerabile fata de mp4 sau flac. Multe playere stiu si de mp4...iar un mp4 la 440kbit constant suna MULT mai bine decat orice mp3 vrei tu.
__________________ I am not discriminating anybody! I hate everybody equally! Eee...vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri! | E8400 | Ninja Plus & Crossbow & NoiseBlocker XLP | Abit IP35 | 2 x 2Gb A-Data Vitesta EE PC8500 | HIS HD4870 1Gb | Creative Audigy SE | Seagate ST3500320AS | Samsung SH-S223B/BEBE | Mushkin EP-500AP 500W | Spire JetBlack | Horizon 2206SW | | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |