![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Poate ma lamureste careva: am luat de pe net un film Div-X. Pana acum, toate bune si frumoase. Cand dau sa il rulez cu Media Player 7 sau 7.1, imi zice ceva de genul "Locating for codec", si dupa aia imi zice "Downloading codec". Cand ajunge pe la 75 %, se opreste si incepe sa mearga sunetul. In schimb, in loc de imagine este chestia aia pe care o setezi sa mearga in timp ce asculti muzica (de ex. la mine e vu-metrul). Deci, practic mie imi vede avi-ul ca un mp3 sau un cda, wav etc. In concluzie, exista vreo solutie sa vad si eu filmul au ii pun cruce? Va multumesc anticipat!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Eu pe asta l-am luat de la cineva de pe Direct Connect (un program de sharing). Iar pe ala nu il mai gasesc eu veac. Asa ca daca ar fi cineva atat de amabil incat sa imi dea si mie niste link-uri catre vreun plug-in d'ala, i-as fi recunoscator. Mersi!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Paris,Franta |
uite aici cred ca te rezolva ==> http://www.divx-digest.com/software/divxcodec.html | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Scuze, nu am mai avut timp sa postez. Din pacate nu a mers, face exact la fel. Oricum, mersi Oby si bibi si cine a mai incercat sa ma ajute. Daca aveti alte solutii, ascult cu mare interes. Mersi!
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti |
Scuze,ma bag si eu ca musca in... Am si eu o problema;am un film in format .asf si vreau sa-l transform in orice alt ceva(avi,mpg,etc).Aveti idee cu ce pot face asta si evident unde gasesc programul respectiv?10x
__________________ Don't trust anything that bleeds for 5 days and doesn't die. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Alpha: Se gasesc niste programe cu nume foarte sugestive cum ar fi asf2mpg sau asf2avi. Daca nu gasesti pe Net, ai putea sa te duci la http://www.neo-modus.com si sa iei de acolo un program care se numeste Direct Connect. Programul asta e de file sharing, si cei de acolo sigur au asa ceva, am vazut cu ochii mei, dar nu am luat. Oby: Din pacate filmul l-am luat de la unul de pe Direct Connect, pe care nu mai am cum sa il gasesc vreodata, deoarece nu i-am pastrat nick-name-ul. Si programul asta nici nu are log file....
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Fratzilor, o fi nAVI codecu' (MPEG4 de la MS) sau o fi facut cu vre-un codec DivX beta mai nou sau ceva de genu', nu se poate sa nu mearga, mai cauta, am avut eu probleme doar cu sunetul la un film care era AC3 shi a trebuit sa caut codec pt. el. Da-mi un e-mail sa tzi-l trimit.
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Gionny am avut o problema similara si am rezolvat-o instaland DivX 3.11alpha , ciudat era ca degeaba instalam Open DivX sau smecherii de-astea mai noi, nu a mers filmu pana nu am instalat versiunea asta asa ca daca o mai gasesti pe net sau pe un cd de prin revistele romanesti de comuptere instaleaz-o si vezi daca merge
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |