![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ma gandeam sa pun subiectul la Cereri si Reclamatii dar e mai mult o intrebare. Mai precis, homepage-ul meu e forumul si atunci cand dau drumu' la browser, mai intai cauta - dar nu intotdeauna - la adresa : 212.93.143.201, iar IP-ul forumului (RO) incepe cu 193. ... Am sters toate cookies da' face la fel. Problema se manifesta de vreo 2 saptamani incoa'. Mentionez ca nu am instalat nici un program nou pe calc. Care ar putea fi explicatia ? Merci
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Poate ne spuneai si ce browser folosesti... Oricum, IP-ul forumului, cel putin al site-ului www.computergames.ro, e [212.93.143.201], dupa se observa si la ping: Pinging www.computergames.ro [212.93.143.201] with 32 bytes of data: RDS-ul are IP-uri incepand cu 212., cele cu 193. apartin o parte de fostul StarNets, acum EuroWeb... Poate esti tu printr-un proxy, si iti arata cum se conecteaza la IP-ul proxy-ului. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
IE 5.1, FX, no proxy. Iar la faza cu 193. ..., daca nu ma insel, intotdeauna a fost asa. Poate totusi gresesc eu. ![]() Problema e ca atunci cand imi afiseaza IP-ul cu 212..., nu se conecteaza aproape niciodata. ![]() Io mi-am zis ca mi-au facut unii o glumita cu niste cookies spioane.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ala cu 193 e fosta adresa www.gamesmania.ro care acum e redirectat spre cel cu 212 care e www.computergames.ro De ce iti face tie ce-ti face ... nu stiu | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Danke, Peke ! ![]() Voi face niste reinstalari si voi mai vedea. Pana atunci, case closed.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |