![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | HEEEEEELP !! Junkie virus ...
Am un hardisk infectat cu un virus 'dragutz' Junkie 1027/1029 . De scos pot sa-l scot. Da' ideea e ca mi-a "prajit" o bucata din hdd si unele mai multe fisiere sunt "date peste cap". Fisierele sunt importante si nu am cum sa-l le recoverez .. plz help !! e cumva pe net un loc de unde se iau chestii de decriptat pentru virusei mai vechi ? thx !
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
hmmm... n-am citit prea atent postul tau daca virusul a suprascris in fisierele respective... bye bye... de acest virus sa cripteze fisiere eu n-am mai auzit, si s-ar parea ca nici Symantecul... insa virusul respectiv corupe intr-adevar fisierele .com peste 64k: http://www.symantec.com/avcenter/venc/dyn/2868.html
__________________ ...like a madman laughing at the rain... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | mersi anyway
si io sunt nedumerit in aceasta privinta. Ideea principala este ca dupa ce am scos virusul (desinfect) cu f-protu' , mai jumate din fisiere dupa rebootare au aparut date peste cap . De aici am ajuns la concluzia logica ca virusu' e gen One-Half (cripteaza hdd si cand dezinfectezi hardu' nu mai poti sa vezi fisierele care au fost criptate) Dar ... nu am gasit nicaeri vro fraza care sa confirme treaba asta. Da'... daca nu e asta ... wtf ?!? zona crepusculara ?
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |