Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-07-2001, 23:24   #1 (permalink)
Registered User

S7E6E's Avatar

Probleme cu Whistler

Tot nu m-am dumerit complet...driverele sunt diferite de cele pentru Windows2000 sau sunt aceleasi?

2: incerc sa instalez un Logitech PageScan USB si nu gasesc driver de nici o culoare

3: incerc sa instalez un yamaha 724...nu vrea ( deci am luat driverul de win2k)

4: incerc sa instalez un v3-3500 si am mari probleme! cu driverele win2k pe care le-am luat!

5: Mai am si o imprimanta Epson Stylus Color 740. Nu vrea!

Ma poate ajuta cineva cu adrese si cu dumiriri?
Folosesc Whistler Beta2 ver.build.2410.

S7E6E is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2001, 10:43   #2 (permalink)
Registered User

Speedo's Avatar

Arrow

Este compatibil si cu driverele de W2K.

Greets,
Speedo

Speedo is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2001, 12:54   #3 (permalink)
senior intruder

Merge orice driver, insa problema e alta. Toate driverele care nu sunt incluse in Whistler sunt considerate fara certificat MS. De aceea el te atentioneaza ca driverul pe care incerci sa-l instalezi nu are certificat si e posibil sa nu mearga bine. E un fel de eschivare pt. cazurile in care sistemul da crash... Insa eu inca nu am vazut crash in whistler

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2001, 11:18   #4 (permalink)
Registered User

Jin Kazama's Avatar

Eu am winXP RC1 build 2505 shi placa de sunet este tot yamaha ymf 724, are drivere pt. ea shi merge ok, (numai ca se aude al draq de tare, adica trebuie sa tzin volumul ~la minim sa nu-mi sparga urechile) shtiu pe cineva tot cu ymf 724 care a incercat shi i-a mers sa bage driver de win2k, cat despre imprimanta..... am auzit ca XP-ul shi-a imbunatatzit biblioteca de drivere. Din ce am incercat eu, toate driverele pe care le-am bagat au fost de win2k shi au mers ok cu exceptzia tuneru-lui TV care mai face figuri (asta ca sunt driverele beta ca altele nu au scos pt. Conexant - Bt 878). Ce ma oftica mai tare shi mai tare este ca nu merge Bleem-ul (emulatorul de PlayStation) care nici in win2k nu mergea -> This in not a 32 bit application

Jin Kazama is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2001, 22:35   #5 (permalink)
Registered User

io parca incep sa raman usor dezamagit e Xp... Am avut si 2 crash-uri, de la aceiasi problema: Driverele la modem. Am modem pe AMR, nu prea merg driverele, tre-sa instalez unul, apoi peste ,alte drivere, si apoi, cat timp nu restartez merge... Si cand faceam miscarea asta BOOM, sa-a blocat. mi-a ramas pana si mousul intepenit. Dau restart, si incepe la scandisk ca fisierul cutare - crosslinked si bla bla draq sa-l ia, intru in windows, mai pica odata. Apoi am dat scan disku din milenium si de atunci nu mi-a mai facut nimik....
iar cu driverele, in afara de modem nu am avut probleme....

adynis is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules