![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am tot incercat sa gasesc un program sau o madalitate de a transmite un mail (max.160 caractere) catre telefonul meu mobil. Ar fi super sa poti sa primesti o notificare pe mobil cand primesti un mail in inbox-ul tau... Are cineva idee cum s-ar putea rezolva chestiunea asta sau daca este posibil? Merci
__________________ I wish that all the people in the world would understand that money can be printed, but family and friends cannot. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| www.ecall.ch iti trebuie totusi o carte de credit pt. ce vrei tu... si dupa aia, faci forward la 00409xxxxxxx@msg.ecall.ch
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
sau Xmail-ul de la connex. o sa ai o adresa de genul "ciprianandrei@xmeil.ro" catre care iti faci forward de la adresa ta obisnuita... (faza nasoala e ca primesti printr-un sms doar primele 160 de caractere ale mail-ului iar, pentru restul platesti 7 centi/160 caractere - doar daca optezi pentru xmail plus sau cum s-o mai fi numind, xmail plus fiind varul mai scump si mai destept al lui xmail ...) pentru mai multe detalii - terorizeaza-i pe baietii de la *122
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Incearca la www.room33.com. Nu stiu sigur daca merge, nu l-am incercat, dar parca am vazut asa ceva pe acolo. PS. Fara punct dupa www.room33.com | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Ivan ,
Treaba dubioasa cu room33 este ca la una din sectiuni - settings trebuie sa spui adresa ta de mail de la care vrei sa se conecteze (ei) si sa-ti trimita un sms cu mesajele de pe aceasta adresa.N-ar fi rau numai ca te intreaba usr name si pass = cine stie ce draq fac aia si te trezesti cu toate mailurile hacuite, sau stiu si io..poate te trezesti chiar fara cont..
__________________ I wish that all the people in the world would understand that money can be printed, but family and friends cannot. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti |
ManoNegra, nu stiu ce-ai vrut sa zici, nu am inteles ce nu ti-a placut la Room 33, dar mie mi s-a parut foarte marfa. Adik am dat mobilul meu, si cand primeam e-mailul mi)l trimitea ca sms. Am incercat doar odata. Problema ar fi alta, ca iti ia 8 puncte, parca, la un E-mail ->sms , si nu stiu sigur daca mergea sa dai optiunea pentru mai multe E-mailuri SMS-ate, fara sa platesti. Adik mai multe deoadata...
__________________ Indubitabil ! sau .... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |